«Ο πρίγκιπας Χάρι εξαρτάται από τη Μέγκαν Μαρκλ για την κοινωνική του ζωή» – Τι αποκαλύπτει βασιλικός συγγραφέας

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι εντελώς «εξαρτημένος» από τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ «για την κοινωνική του ζωή», υποστηρίζει βασιλικός ειδικός.

Από τότε που υπαναχώρησαν από μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ προσπάθησαν να κάνουν μία νέα αρχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της NewYorkPost, φεύγοντας και ξεκινώντας τη ζωή του από το μηδέν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, ο δούκας φαίνεται να έκανε το ίδιο και με τις φιλίες του.

O βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier ισχυρίζεται ότι ο Χάρι βασίζεται πλέον στις φιλίες της συζύγου του για πολλές από τις κοινωνικές του αλληλεπιδράσεις στο Golden State. «Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει έναν κύκλο φίλων που μπορεί να χαλαρώσει μέσα στο Mοντεσίτο, το οποίο έχει πληθυσμό ηλικιωμένων, και είμαι βέβαιος ότι αυτό του κοστίζει», είπε ο Dampier στο Fabulous Magazine.

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, τη βασιλική του ιδιότητα και τις στρατιωτικές του σχέσεις, αλλά έχασε και πολλούς φίλους», είπε ο συγγραφέας, προσθέτοντας ότι στοίχισε στον Χάρι το ότι έφυγε από το σπίτι του. Ο Dampier λέει ότι ο 39χρονος δούκας, εξαρτάται πλέον από την 42χρονη Μαρκλ «για την κοινωνική του ζωή».

Τα σχόλια του ειδικού έρχονται μετά τα παρόμοια σχόλια του Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε για τον μονάρχη για επτά χρόνια όταν ήταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας. Ο Χάρολντ ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Χάρι έκοψε όλους τους δεσμούς με τους φίλους που μοιραζόταν κάποτε με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Ξέρω αρκετούς από τους φίλους του Χάρι οι οποίοι δεν έχουν καθόλου νέα του τώρα», παρατήρησε ο Χάρολντ. Ο δούκας ήταν γνωστό ότι δεν εμφανίστηκε στον γάμο του φίλου του Τζακ Μαν τον Ιούλιο – παρά το γεγονός ότι εκείνος ήταν στο γαμήλιο πάρτι του Χάρι.

Η απουσία των Sussexes εξέπληξε τους καλεσμένους, ειδικά από τη στιγμή που ο Mann εμφανίζεται στη φωτογραφία του “band of brothers” στο κάστρο του Windsor στις 19 Μαΐου 2018.

Ο Μαν, ο οποίος φέρεται να ήταν γνωστός ως ο «ανεπίσημος κουμπάρος» του Χάρι, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο σχετικά με τη λίστα των καλεσμένων από τότε που επισημάνθηκε η απουσία του δούκα.

Σύμφωνα με τον Χάρολντ, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη σχέση του Χάρι με τον αδερφό του, αφού κάποτε ήταν «οι καλύτεροι φίλοι». «Ήταν και τα δύο πολύ κοινωνικά αγόρια», είπε ο Χάρολντ. «Για αυτό όλο αυτό είναι τόσο λυπηρό τώρα, πώς από τους καλύτερους φίλους έχουν γίνει τόσο απόμακροι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ