Χαμός σε αεροδρόμιο: Γυναίκα έχασε την πτήση και μπούκαρε στην πίστα – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο που προκαλεί απορία κατέγραψε με το κινητό τηλέφωνό της μία γυναίκα, στο αεροδρόμιο Canberra της Αυστραλίας. Μία γυναίκα εισέβαλε στην πίστα του αεροδρομίου και προσπάθησε να σταματήσει ένα αεροσκάφος για να μην χάσει την πτήση της.

«Μία κυρία που είχε χάσει την πτήση της ξεκάθαρα νόμιζε ότι μπορούσε ακόμη να την προλάβει» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, Σιμόν Χέιλς.

Σύμφωνα με την Χέιλς, η γυναίκα πέρασε από τους άνδρες της ασφάλειας και έτρεξε μέσα στην πίστα για να προσπαθήσει να σταματήσει το αεροσκάφος που είχε προορισμό την Αδελαΐδα. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να κάνει σήμα στον πιλότο να σταματήσει σαν να επρόκειτο για ταξί.

«Προσπαθούσε φωνάξει στον πιλότο, να κερδίσει την προσοχή και πηδούσε επάνω. Ήταν περίεργο», ανέφερε η Χέιλς που εξήγησε ότι όλοι σκέφτονταν εκείνη την στιγμή εάν θα βρεθεί κάποιος να την σταματήσει.

Λίγα λεπτά μετά στο σημείο έφτασε η αστυνομία και απομάκρυνε την επιβάτιδα, ενώ σημειώθηκαν καθυστερήσεις στις πτήσεις εξαιτίας του περιστατικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ