Οπτική ψευδαίσθηση: Κανείς δεν βλέπει το κανίς – Μπορείς να το βρεις σε 15 δευτερόλεπτα;

Κάθε οπτική ψευδαίσθηση που δημοσιεύεται κάνει μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Η συγκεκριμένη είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να είστε αρκετά έμπειροι σε τέτοια τεστ για να τα καταφέρετε.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις ακονίζουν το μυαλό μας, βελτιώνουν την παρατηρητικότητά μας και παράλληλα αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητά μας.

Μόνο όσοι έχουν όραση 20/20 μπορούν να βρουν τον σκύλο και συγκεκριμένα το κανίς που κρύβεται στην πίσω αυλή σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα.  Ένας ιδιοκτήτης σκύλου δοκίμασε τους πιστούς ακολούθους τους, προκαλώντας τους να εντοπίσουν το κατοικίδιό του.

Ο άνδρας μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους ακολούθους του στο Instagram. Η Mabel, ένα καφέ-σοκολατί κανίς, πήγε μια βόλτα στο δάσος αλλά άρχισε να είναι πολύ άτακτη και να κάνει σκανδαλιές.  Το σκυλάκι κρύφτηκε, και έγινε ένα με το σκηνικό. Με γυμνό μάτι δύσκολα την εντοπίζει κανείς, καθώς είναι «καμουφλαρισμένη».

Ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να βάλει τους χρήστες του διαδικτύου σε δοκιμασία, καλώντας τους να τον βοηθήσουν να βρει το πολύτιμο κατοικίδιό του. «Ας παίξουμε το «Where’s Mabel;»» είπε προσθέτοντας το hashtag #camouflage.

Φωτογραφία: Instagram/murrayandmabel

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Όσοι προσπάθησαν να λύσουν την οπτική ψευδαίσθηση συμφώνησαν ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρουν τη Mabel. Με την πρώτη ματιά, κανείς δεν βλέπει το κανίς πουθενά, αλλά αν δείτε πιο προσεκτικά την εικόνα μπορεί να τα καταφέρετε.

Ακόμα παλεύετε; Μην στεναχωριέστε, θα σας αποκαλύψουμε τη λύση παρακάτω.

Το κανίς είναι πίσω από ένα κούτσουρο που υπάρχει στην εικόνα. Λόγω του χρώματος του σκύλου, μόνο οι πολύ παρατηρητικοί θα το εντοπίσουν.

Πηγή: FOXreport.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ