Γιώργος Λαμπάτος: Ο Σεφερλής έβαλε τέλος στη δικαστική διαμάχη και του πρότεινε ρόλο στο θέατρο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος μπορεί πλέον να χαμογελάει ξανά, μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και την δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μάρκος Σεφερλής τον πήρε τηλέφωνο, του ανακοίνωσε πως έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης και του πρότεινε ρόλο σε θεατρική παράσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκος Σεφερλής είχε κερδίσει τη δίκη με αποτέλεσμα να κατάσχονται χρήματα που ανήκαν στον ηθοποιό, ο οποίος όμως ζει κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες.

Μιλώντας για το τηλεφώνημα του Μάρκου Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε ότι του ζήτησε γι’ άλλη μια φορά συγγνώμη. «Με πήρε να μου πει ότι θα γίνει η ανάκληση και αυτό μου έδωσε χαρά, γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει σε αυτή την περίπτωση, αλλά μου δίνει ένα χέρι να με σηκώσει και να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να αρχίσουν να ξεκινήσουν από την αρχή».

«Και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι”. Εκεί τα έχασα τελείως και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στον θίασο, με έναν πολύ καλό ρόλο και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, δεν το περίμενα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ