Συντετριμμένος ο Γιώργος Λαμπάτος: Η συγγνώμη και η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή – ΒΙΝΤΕΟ

Στο σπίτι του επέστρεψε ο Γιώργος Λαμπάτος μετά το χειρουργείο που έκανε στο ισχίο του. Ο ηθοποιός που όπως έχει γίνει γνωστό ζει κάτω από πολύ κακές συνθήκες, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Μάλιστα ζήτησε για ακόμη μία φορά δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο είχαν βρεθεί παλαιότερα στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Λαμπάτος, εμφανώς συγκινημένος, είπε: «Έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας το είχα πει άλλωστε. Εσείς με προλάβατε πριν από τον γκρεμό. Τώρα, αφού κατάφερα πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου και να είμαι καλά, όπως μπορείτε να δείτε και γύρω μας έχουν αρχίσει να αλλάζουν ήδη τα πράγματα, από το ενδιαφέρον το δικό σας ξεκινώντας και κατόπιν από το ενδιαφέρον ολόκληρου του κόσμου».

«Πέρασα πολύ πόνο. Εκτός από τον ψυχικό πόνο ήταν και ο σωματικός πόνος. Περίμενα το ΕΚΑΒ για να μην πληρώσω, γιατί δεν έχω 50 ευρώ να δώσω στο ιδιωτικό ασθενοφόρο. Αναγκαστήκαμε να έρθουμε σαν τσουβάλια, έφερα τους φίλους μου να πάρουν το εξιτήριο μου γιατί ήμουν με αίματα και βαμβάκια και ορούς. Στο ταξί ήμουν ξαπλωμένος σαν σακί, αλλά λέω πως έπρεπε να γίνει όλο αυτό και να φτάσω μέχρι εκεί», εξήγησε.

Η συγγνώμη και η έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή

Σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Είναι το μόνο μελανό σημείο αυτή τη στιγμή για να μπορέσω να ξαναρχίσω την καινούργια μου ζωή και να ορθοποδήσω. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή γιατί εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του.

Είπα κάποια λόγια τα οποία ήταν μια κραυγή απελπισίας, ώστε να τους τονίσω ότι και γω είμαι εδώ πέρα. Σαν παράπονο ήταν. Ούτε πίστευα ότι θα φτάσει εκεί η ιστορία ούτε έχω κανένα θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μάρκο».

«Τον παρακαλώ να κάνει ανάκληση αυτού του θέματος γιατί εκείνος δεν τα παίρνει αυτά τα λεφτά, τα αφήνει εκεί πέρα αλλά δεν τα παίρνω και γω. Για εκείνον δεν είναι τίποτα τα 3 ή τα 5 κατοστάρικα, για μένα όμως είναι.

Κανένας δεν είναι που δεν έχει κάνει λάθη, όπως και γω έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Γι’ αυτό ζητάω συγγνώμη, γιατί παραδέχομαι κάποια λάθη που έκανα. Ίσως έπρεπε να βρω άλλο τρόπο να τονίσω την ύπαρξή μου», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ