Βασιλιάς Κάρολος: Η ασυνήθιστη κίνηση που έκανε για να συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι

Στην Βρετανία βρίσκεται από χθες (6/2) ο πρίγκιπας Χάρι που έσπευσε να γυρίσει πίσω, έτσι ώστε να σταθεί στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου μετά την διάγνωσή του με καρκίνο.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτή είναι η προτεραιότητά του – Το παρασκήνιο για τις φήμες ότι αναλαμβάνει ρόλο μετά το πρόβλημα υγείας του Καρόλου

Ο δούκας του Σάσεξ γύρισε εσπευσμένα πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και όπως έγινε γνωστό είχε μία συνάντηση με τον πατέρα του, για περίπου 45 λεπτά. Άγνωστο όμως παρέμενε το αν ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε το βράδυ του σε κάποια από τις βασιλικές κατοικίες.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχε γίνει έξωση στον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ από το Frogmore Cottage, το οποίο τους είχε παραχωρηθεί για να μένουν όταν ήταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογενείας.

«Άστεγος» στο Λονδίνο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο δεύτερος γιος του μονάρχη δεν έμεινε σε κάποια από τις βασιλικές κατοικίες, αλλά φημολογείται ότι διανυκτέρευσε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναμένεται να μείνει για πολύ στο Λονδίνο και πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια, στο οποίο ζει μαζί τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και δύο τους παιδιά, τον τεσσάρων ετών Άρτσι και την δύο ετών Λίλιμπετ.

Η ασυνήθιστη κίνηση και η επανένωση

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν μιλήσει ελάχιστα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Πηγές του παλατιού έχουν αναφέρει ότι ότι ο δούκας του Σάσεξ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα συναντηθούν κατά την διάρκεια της παραμονής του πρώτου στην Βρετανία.

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση ο μονάρχης κράτησε το ελικόπτερο του σε αναμονή, προκειμένου να μπορέσει να υποδεχθεί προσωπικά τον δεύτερο γιο του στη κατοικία του στο Λονδίνο. Αυτή η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε αφού ο πρίγκιπας Χάρι έκανε αμέσως το πολύωρο ταξίδι για να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του.

Ο βασιλιάς Κάρολος φαινόταν χαρούμενος με την επανένωση με τον γιο του, καθώς απαθανατίστηκε για πρώτη φορά από τότε που το Παλάτι ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ