Γιώργος Λαμπάτος: Η συγγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή – «Είναι λάθος μου»

Τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει γνωστή η είδηση πως ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος ζει κάτω από πολύ κακές συνθήκες, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο είχαν βρεθεί παλαιότερα στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Με τον Μάρκο έχουμε κάνει τον «Ηλία του 16ου» με επιτυχία στο θέατρο! Είχαμε κάποια προβλήματα, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα. Τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου. Ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια πράγματα, γιατί και η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πάρα πολύ καλή και ζητάω συγγνώμη! Δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Είναι λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο και αυτός προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του».

«Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί», σημείωσε ο ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει δημόσια τον Μάρκο Σεφερλή, αναφέροντας ότι του είχε ασκήσει ψυχολογική και σωματική βία. Ο ηθοποιός μάλιστα είχε μιλήσει για μία συγκεκριμένη συνεργασία τους, στην παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου». Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε στη δικαιοσύνη, κερδίζοντας και τις δύο δίκες που έγιναν στη συνέχεια. Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει εισπράξει τη χρηματική αποζημίωση που έχει επιδικαστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ