Συγκινεί ο Γιώργος Λαμπάτος: Αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση

Γνωστό έχει γίνει εδώ και κάποιες ώρες ότι ο Γιώργος Λαμπάτος ζει κάτω από πολύ κακές συνθήκες, σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σήμερα (18/1) η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα συνάντησε τον ηθοποιό. Τα όσα είπε προκαλούν συγκίνηση.

«Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για το ενδιαφέρον, είχαν πολύ καιρό να ενδιαφερθούν για μένα και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πράγμα, γιατί είχα πολύ καιρό να το αισθανθώ!

Είμαι μόνος μου εδώ και καιρό, χωρίς καμία συμπαράσταση, ούτε από ανθρώπους του χώρου, αλλά ούτε και από φίλους και γνωστούς και έχω περάσει δύσκολα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Αισθάνομαι ντροπή που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση και δεν μπόρεσα να έχω κάνει κάτι άλλο, να μην βρίσκομαι τώρα σε αυτή την δύσκολη θέση και φέρνω και εσάς σε δύσκολη θέση!», εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Θέλω να πω ότι βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, που τώρα μαθαίνει την κατάσταση και μου στέλνουν μηνύματα και προσπαθούν να με βοηθήσουν.

Γίνεται χαμός από τον κόσμο! Από κόσμο που δεν είναι της δουλειάς και θέλει να με βοηθήσει με κάθε τρόπο, να συναντηθούμε, να με γνωρίσει…

Αλλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει για δουλειά. Σκηνοθέτες, παραγωγοί και τέτοια δεν υπάρχουν. Με έχει πάρει ο οποιοσδήποτε τηλέφωνο, εκτός από αυτούς. Ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό!», πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ