Οπτική ψευδαίσθηση: Έχεις 15 δευτερόλεπτα για να βρεις 5 κρυμμένα αντικείμενα

Οπτική ψευδαίσθηση σε άλλο… επίπεδο, καθώς αυτή τη φορά πρέπει να εντοπίσετε στη φωτογραφία πέντε αντικείμενα και όχι μόνο ένα. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε το επίπεδο νοημοσύνης σας και να δοκιμάσετε την παρατηρητικότητά σας. Παράλληλα, αποτελούν έναν τρόπο ψυχαγωγίας και πηγή χαλάρωσης από το άγχος της καθημερινότητας. Εξάλλου, μελέτες έχουν δείξει ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις βοηθούν στη βελτίωση της παρατηρητικότητας και την εξάσκηση του μυαλού σας.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε την πεταλούδα σε 7 δευτερόλεπτα;

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας; Ας ξεκινήσουμε.

Στην εικόνα που βλέπετε η πρόκληση είναι να βρείτε μια νυχτερίδα, μια πάπια, μια πεταλούδα, ένα καρότο και ένα μπαλόνι μέσα σε 15 δευτερόλεπτα.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το άλογο μέσα στο δάσος σε 8 δευτερόλεπτα;

Τα άτομα που είναι προσανατολισμένα στη λεπτομέρεια και έχουν καλές δεξιότητες παρατήρησης, θα μπορέσουν να βρουν όλα τα κρυμμένα αντικείμενα εντός του χρονικού ορίου.

οπτική ψευδαίσθηση
Source: Facebook

Έχετε εντοπίσει όλα τα κρυμμένα αντικείμενα; Κοιτάξτε προσεκτικά, τα αντικείμενα μπορεί να βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας.

Χρειάζεστε μια βοήθεια; Τα αντικείμενα στην εικόνα γίνονται «ένα» με το περιβάλλον. Επίσης, είναι διάσπαρτα στην εικόνα.

Ακολουθεί Spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Τέλος χρόνου.  Πόσοι από εσάς μπορέσατε να εντοπίσετε όλα τα κρυμμένα αντικείμενα εντός του χρονικού ορίου;

οπτική ψευδαίσθηση

Το καρότο, η νυχτερίδα και η πεταλούδα βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της εικόνας, ενώ άλλα βρίσκονται στη δεξιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ