Η ανάρτηση Μπογδάνου για τους «γύφτους που κατέλαβαν την πλατεία», το τραπ βίντεο-κλιπ και η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του για τις εικόνες που αντικρίζει στο κέντρο της Αθήνας,  τονίζοντας ότι η πόλη είναι παραδομένη στην ανομία.

«Γύφτοι κατέλαβαν την πλατεία» γράφει ο ανεξάρτητος βουλευτής σε μια ανάρτηση που προκάλεσε πολλά σχόλια στο Twitter και για προφανείς λόγους χαρακτηρίστηκε ρατσιστική από τους περισσότερους χρήστες.

«Αυτή τη στιγμή γύφτοι έχουν καταλάβει την Πλατεία Πυροσβεστών στα Πατήσια. Έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές. Το δε ΑΤ Κολωνού εδώ και μισή ώρα δεν απαντά σε κανένα τηλέφωνο. Παραδομένοι στην ανομία», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. λόγω της αναφοράς του κ. Μπογδάνου στο ΑΤ Κολωνού.

«Σχετικά με αναφορές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τα τηλέφωνα όλων των Αστυνομικών Τμημάτων της Χώρας είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) ενώ συγκεκριμένα για το τηλέφωνο του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού διαπιστώθηκε ότι λειτουργεί κανονικά και είναι διαθέσιμο για τους πολίτες όλο το 24ωρο», αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην Πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για ένα βίντεο κλιπ τραπ μουσικής. Συνελήφθη ένα 20χρονος Ρομά,  για κατοχή όπλου ρέπλικας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ