Μάρα Ζαχαρέα: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

Δύσκολες ώρες για την Μάρα Ζαχαρέα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media, αποχαιρετώντας τον πατέρα της.

«Δεν θα βαρυγκωμήσουμε που θα μας κρίνεις και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις το όνομά μας. Ήρθαμε, κάναμε το καθήκον μας και φύγαμε. (Αιμίλιος Ζαχαρέας 1935 – 2023). Στίχοι: Κ. Κουλουφάκος», έγραψε η Μάρα Ζαχαρέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ανέβασε και μια τρυφερή φωτογραφία,  στην οποία ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον πατέρα της.

Ποιος ήταν ο Αιμίλιος Ζαχαρέας

O Αιμίλιος Ζαχαρέας ήταν οικονομολόγος, γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4.

Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη –εσαεί σύμβολο ελευθερίας- μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει ικανό αριθμό βιβλίων, άρθρων, μελετών και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτούτου Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Αιμίλιος Ζαχαρέας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ