Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο κεράσι σε 10 δευτερόλεπτα;

Ακόμη μια συναρπαστική οπτική ψευδαίσθηση δοκιμάζει την παρατηρητικότητά σας και την όρασή σας.  Σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση πρέπει να βρείτε ένα κεράσι που είναι κρυμμένο ανάμεσα σε πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Μπορείτε να το εντοπίσετε;

Οπτική ψευδαίσθηση: Έχετε κοφτερή ματιά εάν βρείτε το καπέλο σε 11 δευτερόλεπτα

Στην εικόνα βλέπετε διάφορα φρούτα και λαχανικά, όπως ντομάτες, αχλάδια, πορτοκάλια, μελιτζάνες, καρότα, πιπεριές, πεπόνια, πράσινα μήλα και κολοκύθες. Ωστόσο, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα κεράσι, το οποίο είναι καμουφλαρισμένο και περιμένει να το βρείτε.

Έχει υποστηριχθεί ότι μόνο το 1% των ανθρώπων μπορεί να εντοπίσει το κεράσι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα. Αυτό το παζλ χρησιμεύει ως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δοκιμάσετε τις δεξιότητες και το IQ σας. Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή, συνεχίστε να ψάχνετε για το κεράσι και αν παρατηρήσετε προσεκτικά την εικόνα, ίσως ανακαλύψετε την κρυψώνα του.

Οπτική ψευδαίσθηση: Έχετε τρομερή παρατηρητικότητα εάν βρείτε το αυτοκίνητο σε 20 δευτερόλεπτα

Είστε έτοιμοι; Ο χρόνος ξεκινά! Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό.

οπτική ψευδαίσθηση κεράσι
Bright Side

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το κεράσι, μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις παρέχουν συναρπαστικές γνώσεις για το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός μας. Εκθέτοντας το μυαλό μας σε πολύπλοκα μοτίβα, χρώματα και περίεργο φωτισμό, οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να μας ξεγελάσουν ώστε να αντιληφθούμε κάτι που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Η ενασχόληση με παζλ και οπτικές ψευδαισθήσεις όπως αυτή μπορεί να εξασκήσει το μυαλό σας και ενδεχομένως να ενισχύσει τις γνωστικές σας ικανότητες.

Το κεράσι έχει σχεδόν ίδιο χρώμα με τις ντομάτες και βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της εικόνας.  Αν και το χρώμα του το καμουφλάρει καλά, εστιάστε στο σχήμα που έχει και θα μπορέσετε να το ξεχωρίσετε από τις ντομάτες.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ