Οπτική ψευδαίσθηση: Έχετε κοφτερή ματιά εάν βρείτε το καπέλο σε 11 δευτερόλεπτα

Μία νέα οπτική ψευδαίσθηση ήρθε για να σας δυσκολέψει. Δείχνει μία εικόνα με ένα γιορτινό τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητά, ποτά και γλυκά. Κάπου υπάρχει ένα καπέλο. Μπορείτε να το βρείτε μέσα σε 11 δευτερόλεπτα;

Παρατηρήστε με μεγάλη προσοχή την εικόνα και από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Το καπέλο είναι καλά κρυμμένο. Έχετε 11 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος ξεκινά!

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το καπέλο;

Οπτική ψευδαίσθηση καπέλο

Τι είναι οι οπτικές ψευδαισθήσεις

Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου; Καθώς μεγαλώνουμε, ο εγκέφαλός μας χάνει μέρος της ικανότητάς του να επεξεργάζεται οπτικές πληροφορίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την όραση, όπως η αντίληψη του βάθους και η αχρωματοψία.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η επίλυση οπτικών ψευδαισθήσεων μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης άνοιας. Οι οφθαλμαπάτες είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και για τα παιδιά. Μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και να κάνουν τη μάθηση πιο διασκεδαστική και ελκυστική. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της οπτικής αντίληψης και της προσοχής των παιδιών.

Ο χρόνος τελείωσε! Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν! Οι υπόλοιποι θα δουν τη λύση παρακάτω.

Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Όσοι δεν βρήκαν το καπέλο, ας παρατηρήσουν ξανά προσεκτικά την φωτογραφία.

Το καπέλο βρίσκεται στα αριστερά της εικόνας δίπλα σε δύο ποτήρια με σαμπάνια και πίσω από ένα φύλλο.

Οπτική ψευδαίσθηση καπέλο λύση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ