Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε την χελώνα σε 5 δευτερόλεπτα;

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν στόχο να ξεγελάσουν τον εγκέφαλό μας. Κάποιοι θεωρούν ότι αποτελούν και γρήγορα τεστ νοημοσύνης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου παθαίνουν εμμονή με τις οπτικές ψευδαισθήσεις και λύνουν την μία μετά την άλλη.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο το 1% μπορεί να βρει τον σκύλο μέσα σε 5 δευτερόλεπτα

Οι οφθαλμαπάτες είναι διασκεδαστικές και αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το άγχος της καθημερινότητά μας, ωστόσο μπορούν να βοηθήσουν και στη βελτίωση της παρατηρητικότητάς μας και άλλων δεξιοτήτων.

Αν ψάχνετε για έναν απλό τρόπο να δοκιμάσετε τη δύναμη του εγκεφάλου σας και να διασκεδάσετε, δοκιμάστε να βρείτε τη λύση στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση.

Στην φωτογραφία βλέπετε ένα μονοπάτι στρωμένο με τούβλα. Κάπου στην εικόνα βρίσκεται κρυμμένη μία χελώνα. Πρέπει να την εντοπίσετε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε πόσο παρατηρητικοί είστε. Ο χρόνος σας αρχίζει τώρα.

Η χελώνα μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην εικόνα, ελέγξτε προσεκτικά όλες τις περιοχές.

Έχετε εντοπίσει τη χελώνα; Βιαστείτε, ο χρόνος τελειώνει. Κοιτάξτε την εικόνα άλλη μια φορά από διαφορετικές οπτικές γωνίες για να δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε τη χελώνα. Απομένουν λίγα δευτερόλεπτα…

Η λύση για την οπτική ψευδαίσθηση

Πόσοι από εσάς έχετε βρει τη χελώνα;  Πιστεύουμε ότι αρκετοί από εσάς τα καταφέρατε.

Η μικρή χελώνα φαίνεται να περπατά στη δεξιά πλευρά της εικόνας. Ήταν δύσκολο να την αντιληφθεί κανείς με την πρώτη ματιά, λόγω του χρώματος του κελύφους της που σχεδόν είναι ίδιο με τα τούβλα.

οπτική ψευδαίσθηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ