Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο ποντίκι πριν το βρει η γάτα; Έχετε 15 δευτερόλεπτα

Άλλη μια οπτική ψευδαίσθηση για να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν εικόνες και πράγματα διαφορετικά. Κι αυτό γιατί είναι άλλος ο τρόπος με τον οποίο ο κάθε εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τα ερεθίσματα. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις επίσης μπορούν να αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας.

Οπτική ψευδαίσθηση βγαλμένη από τα…«Minions»: Βρείτε τις 3 κρυμμένες μπανάνες

Σε αυτή την εικόνα η πρόκληση είναι να βρείτε το ποντίκι που κρύβεται από τη γάτα μέσα στη βιβλιοθήκη.

Στη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε μία βιβλιοθηκονόμο να έχει θυμώσει, γιατί ένα ποντίκι μπήκε στη βιβλιοθήκη. Η υπάλληλος είναι έξαλλη και καλεί την γάτα να εντοπίσει το ποντίκι που είναι κάπου κρυμμένο μέσα στη βιβλιοθήκη, πριν προκαλέσει χάος.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε την κρυμμένη γάτα σε 13 δευτερόλεπτα;

Μέσα στον χώρο της βιβλιοθήκης, μπορείτε να δείτε ράφια γεμάτα βιβλία και μερικά διακοσμητικά πάνω τους. Επίσης, υπάρχουν βιβλία που είναι διασκορπισμένα στα τραπέζια ανάγνωσης. Όλα αυτά είναι πιθανό να σας αποσπάσουν την προσοχή.

οπτική ψευδαίσθηση
Πηγή φωτογραφίας: Bright Side

Εσείς πρέπει να εντοπίσετε το ποντίκι ανάμεσα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και τα διάσπαρτα βιβλία. Και έχετε 15 δευτερόλεπτα. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη οπτική ψευδαίσθηση που έχει οδηγήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου να… ξύνουν το κεφάλι τους και να διερωτώνται πού βρίσκεται το ποντίκι.

Μαρινέλλα: Γιατί δεν σκέφτηκε να παίξει και πάλι σε τηλεοπτική σειρά – «Μαρτύρησα»

Spoiler για την οπτική ψευδαίσθηση

Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο ποντίκι, τότε είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Κοιτάξτε το πάνω δεξιά ράφι της βιβλιοθήκης. Το ποντίκι κρύβεται ανάμεσα σε ένα παιχνίδι και βιβλία.

Έχει υποστηριχθεί ότι εάν καταφέρετε να βρείτε το κρυμμένο ποντίκι μέσα στη βιβλιοθήκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αυτό  θα μπορούσε να αποτελεί σημάδι εξαιρετικής ευφυΐας.

Εσείς τι βλέπετε πρώτα; Η οπτική ψευδαίσθηση που δείχνει αν είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε

οπτική ψευδαίσθηση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ