«Νιώθω αηδιασμένη» – Η εξομολόγηση 18χρονης που μετάνιωσε πικρά για την «ερωτική συμφωνία» με το αγόρι και την κολλητή της

Μία βαθιά μπερδεμένη έφηβη ομολογεί ότι βρέθηκε να συμμετέχει σ’ ένα απρόβλεπτο ερωτικό τρίο με το αγόρι της και την κολλητή της. Τώρα λέει ότι νιώθει απέχθεια για τη σεξουαλική πράξη και η σκέψη ότι συμμετείχε σ’ αυτή, την αρρωσταίνει.

Ξεπερνώντας την απιστία: 5 σημάδια που δείχνουν ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ξανά τον σύντροφό σας

Πρόσφατα, μία 18χρονη γυναίκα έγραψε τη δική της εμπειρία σε μία στήλη αφιερωμένη σε σεξουαλικές εμπειρίες των χρηστών του κοινωνικού δικτύου Reddit. Συμπλήρωσε ότι, μετά τη συνεύρεση των τριών τους, ο σύντροφός της και η κολλητή της αντάλλασσαν μηνύματα σχολιάζοντας ο ένας τις επιδόσεις του άλλου.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν ένα ήρεμο απόγευμα στο σπίτι της κολλητής της, όπου οι τρεις φίλοι μαζεύτηκαν για να δουν ταινίες και να παίξουν παιχνίδια

7 πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια για να αποφύγουν την απιστία

«Λίγο αργότερα, παίξαμε ‘θάρρος ή αλήθεια’, και κάποια στιγμή η σεξουαλική ένταση κλιμακώθηκε. Έπεσε η ερώτηση αν ‘έχουμε κάνει ποτέ τρίο’ και, με το αγόρι μου απαντήσαμε πως όχι», περιγράφει η γυναίκα.

«Τότε η κολλητή πήρε ένα τρομακτικό ύφος και μας κοίταξε πονηρά. Μετά είπε: ‘τι λέτε για μία τρέλα;’ Εγώ γέλασα, γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι εννοούσε αυτό που έλεγε», συνέχισε στην ανάρτησή της. Πριν προλάβει να το καταλάβει, η κολλητή είχε αρχίσει να φιλάει το αγόρι της, όσο η κοπέλα κοιτούσε ‘παγωμένη και σοκαρισμένη’. Το αγόρι της, ούτε που προσπάθησε να τη σταματήσει. Φιλιόντουσαν λες και ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Δεν ξέρω αν αποκρίθηκα από φόβο, ξεγέλασα τον εαυτό μου και σκέφτηκα ότι αυτό που συμβαίνει είναι φυσιολογικό», εξηγεί.

«Μετά από λίγο, άρχισαν να ξεντύνονται και ενστικτωδώς, άρχισα να γδύνομαι και εγώ. Δεν θα μπω σε πρόστυχες λεπτομέρειες αλλά κάναμε ένα κανονικό τρίο», είπε.

Το πρωί που ξύπνησαν, είδε γυμνούς και αγκαλιά την κολλητή της με τον φίλο της και ένιωσε να καταρρέει «λες και έπεσε επάνω μου ένας τόνος από τούβλα».

“Τα σκεφτόμουν και έκανα εμετό”

«Αργότερα, όταν μου ερχόντουσαν στο μυαλό οι σκηνές, έκανα δύο φορές εμετό. Δεν ήθελα να γίνει, γιατί συμφώνησα να το κάνω; Γιατί δεν σταμάτησα; Γιατί η κολλητή μου το ξεκίνησε; Αμέτρητες ερωτήσεις μού βασάνιζαν το μυαλό», είπε η γυναίκα.

Νιώθοντας μπερδεμένη μετά τη συνεύρεση των τριών τους, η κοπέλα απέφευγε τον φίλο της για κάποιο διάστημα, αφού «δεν ένιωθε το ίδιο για εκείνον» και αισθανόταν ότι «προδόθηκε με τον πιο αηδιαστικό τρόπο» απ’ την καλύτερη φίλη της.

Όταν τελικά κατάφερε να συναντηθεί και να μιλήσει με το αγόρι της, εκείνος απέδωσε το τρίο στο γεγονός ότι ήταν «πολύ ξαναμμένος», έγραψε η γυναίκα. Παρά τις γνώμες των σχολιαστών της ανάρτησης, η γυναίκα δεν πιστεύει ότι το τρίο ήταν σχεδιασμένο από πριν, ούτε ότι υπήρχε φλερτ ανάμεσα στο αγόρι της και την κολλητή της.

“Δεν πιστεύω ότι ήταν προμελετημένο”

«Ο λόγος που δεν την απομάκρυνε είναι επειδή πίστεψε ότι θα είναι μία ωραία εμπειρία και για τους τρεις μας», πρόσθεσε. Επίσης, ομολόγησε ότι, ζήτησε από τον φίλο της να δει το τηλέφωνό του,  όπου ανακάλυψε ότι «εκείνος και η κολλητή της συνέχιζαν ν’ ανταλλάσσουν πονηρά μηνύματα, μιλώντας  για την πιο καυτή νύχτα της ζωής τους».

«Εκείνος την παίνευε για τις σεξουαλικές της επιδόσεις, αλλά προσπέρασα γρήγορα τα μηνύματα, επειδή ήξερα ότι, αν τα διάβαζα θ’ αρρώσταινα», σημείωσε η γυναίκα. «Προσπέρασα και την υπόλοιπη συζήτηση επειδή, ειλικρινά, από το σημείο αυτό και πέρα μού ήταν αδύνατον διαχειριστώ οτιδήποτε άλλο».

Το να διαβάζω όλες τις πονηρές λεπτομέρειες  μόνο περισσότερο πόνο θα μου προκαλούσε. Πλέον, η κοπέλα έχει βγάλει από τη ζωή της τόσο την κολλητή όσο και τον φίλο της.

«Στο σημείο αυτό, σκοπεύω να τους ξεκόψω εντελώς και να προσπαθήσω να το ξεπεράσω και να προχωρήσω. Δεν μου είναι εύκολο να διαχειριστώ μία τέτοια κατάσταση», αποκάλυψε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ