Την απάτησε με την ξαδέλφη της – «Οι παππούδες μου με βοήθησαν να πάρω εκδίκηση και τώρα ο σύζυγός μου με εκλιπαρεί να τα ξαναβρούμε»

Μία γυναίκα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, την απάτησε με την ξαδέρφη της. Αποκάλυψε επίσης ότι, οι παππούδες της, την βοήθησαν να πάρει τη σωστή εκδίκηση.

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Σε ανάρτησή της στο κοινωνικό δίκτυο  AITAH, στο Reddit, η γυναίκα αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία που προκάλεσε πολλά σχόλια. Τρεις μήνες μετά τον χορό του Ησαΐα, η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο φρεσκοπαντρεμένος σύζυγος είχε κάνει σχέση με την ξαδέρφη της.

Η ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση

Η «όμορφη» ξαδέρφη της γνώρισε τον άνδρα της, στον γάμο τους. «Γνώρισα και παντρεύτηκα τον άνδρα μου. Εκείνος γνώρισε την Υβόννη, στον γάμο μας. Η Υβόννη είναι όμορφη. Εγώ δεν είμαι άσχημη, αλλά εκείνη είναι ακαταμάχητη. Η σχέση τους ξεκίνησε τρεις μήνες μετά τον γάμο μας και, χάρη στο ότι είναι και οι δύο ανεγκέφαλοι, τους ανακάλυψα». 

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

Υπομονή μέχρι την ώρα της εκδίκησης

Παρά την αρχική παρορμητική επιθυμία της να πετάξει τον άπιστο σύζυγο αμέσως έξω απ’ το σπίτι, διαλύοντας τα πάντα και προκαλώντας την οικονομική της καταστροφή, η γυναίκα προτίμησε να κάνει υπομονή επί έξι μήνες, έτσι ώστε να πάρει την τέλεια εκδίκηση. Προτού έρθει αντιμέτωπη με τους δύο εραστές, η γυναίκα αποφάσισε να κάνει λίγους μήνες υπομονή.

«Έναν μήνα πριν από την αποφοίτηση της ξαδέρφης, πήγα στους παππούδες μου και, συντετριμμένη, τους είπα τα πάντα. Τους είπα ότι τέτοια προδοσία δεν την φανταζόμουν από άνθρωπο της οικογένειάς μου. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, έμεινα στο σπίτι των παππούδων μου».

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

Η εκδίκηση ήρθε από τους παππούδες

«Οι παππούδες μας,  είχαν παραχωρήσει σ’ όλα τα εγγόνια ένα σπίτι για να μείνουμε, αλλά εμείς είχαμε αναλάβει αποκλειστικά τα έξοδα των σπουδών μας. Ήμουν τυχερή επειδή κέρδισα μία υποτροφία και επιπλέον επιδότηση από την εταιρεία που δούλευε ο πατέρας μου. Έτσι, όταν αποφοίτησα, κατάφερα ν’ αγοράσω ένα μικρό σπίτι και πηγαινοερχόμουν στη δουλειά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

«Ο άνδρας μου προσπαθούσε να με προσεγγίσει αλλά αρνιόμουν. Η γιαγιά μου με βοήθησε να βρω έναν δικηγόρο, ενώ το σπίτι που μέναμε, ήταν δώρο των παππούδων  για τον γάμο, οπότε μού ανήκε. Του έδωσα διορία ενός μήνα να φύγει. Οι παππούδες μου είναι άνθρωποι παλαιών αρχών και σέβονται τον γάμο και την οικογένεια. Ήταν κάτι παραπάνω από έξαλλοι. Μού είπαν ότι, αν και δεν μπορούν να επανορθώσουν,  μπορούν να κάνουν κάτι άλλο: να της δείξουν τη δυσαρέσκειά τους. Πράγματι, μού μεταβίβασαν όσα χρήματα προόριζαν για εκείνη. Η ξαδέρφη μου είχε πάρει φοιτητικό δάνειο, αφού ήταν σίγουρη ότι, με τα λεφτά των παππούδων, θα μπορούσε να τ’ αποπληρώσει. Έμεινε χωρίς χρήματα στην τράπεζα, και, επιπλέον, έχοντας διαλέξει ένα πτυχίο στα παιδαγωγικά, τα χρήματα από τη δουλειά της δεν θα μπορούσαν να την καλύψουν», αποκάλυψε στην εκρηκτική της ανάρτηση.

«Με εκλιπαρεί να τα ξαναβρούμε»

«Ο πρώην άνδρας μου τώρα λέει ότι με αγαπάει και με εκλιπαρεί να τα ξαναβρούμε. Αυτό που του λέω είναι ότι, αν με αγαπούσε, δεν  θα πήγαινε με άλλη. Το ξέρω ότι δεν επιστρέφει από αγάπη, απλά τα υπολόγισε και δεν θέλει να βγει χαμένος».

Οι σχέσεις της οικογένειας μετά την αποκάλυψη

Οι θείοι της, οι γονείς της ξαδέρφης,  πρόσθεσε η γυναίκα, είναι έξω φρενών μαζί της επειδή «άφησε άφραγκη την κορούλα τους». H γυναίκα υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας ότι δεν γινόταν να μείνει ατιμώρητη η προδοσία και, η πράξη της ήταν πολύ μικρή μπροστά σε αυτό που αντιμετώπισε εξ αιτίας της κόρης τους.

«Πλέον, η οικογένεια είναι διχασμένη, αλλά οι περισσότεροι είναι με το μέρος μου. Κανείς δεν θέλει να τα βάλει με τους παππούδες».

«Όλα έχουν τακτοποιηθεί. Οι διαδικασίες του διαζυγίου έχουν δρομολογηθεί, όμως τα χρήματά μου είναι ασφαλή και στο ταμείο της συνταξιοδότησής μου. Ο πρώην έχει φύγει απ’ το σπίτι και η ξαδέρφη μου έχει πάει στον αγύριστο. Νιώθω άσχημα που δεν τους αντιμετώπισα απευθείας , όπως και  για το γεγονός ότι έμπλεξα και τους παππούδες μου στην ιστορία».

«Ο πρώην μου, με ρώτησε πως το κατάλαβα. Του είπα ότι το τηλέφωνό του ήταν γεμάτο από τα πρόστυχα μηνύματα και τις φωτογραφίες που της έστελνε και τα είχα αποθηκεύσει όλα».

«Θέλω να ξέρω αν το παρατράβηξα και αν αυτό με κάνει την κακιά της ιστορίας»

Η ανάρτηση ήταν  στο προφίλ της πάνω από μία εβδομάδα ωστόσο είχε πάρει ήδη 13.000 απαντήσεις από αναγνώστες.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Οι χρήστες του Reddit, έκπληκτοι από την ιστορία της γυναίκας , απάντησαν στα σχόλια.

Πολλοί σοκαρίστηκαν με αυτό που έκανε η Υβόννη, και χάρηκαν που η γυναίκα κατάφερε να πάρει εκδίκηση. «Δεν έπεσε κατά λάθος στην αγκαλιά του άντρα σου. Είναι και οι δύο άτιμοι. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους».

Κάποιος άλλος της είπε: «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αντέδρασες σωστά».

Ένας τρίτος, συμπλήρωσε: «Η ξαδέρφη σου φταίει για όσα περνάει. Ας της δώσουν χρήματα οι γονείς της».

«Δεν είπες στους παππούδες σου τι να κάνουν. Έχουν κάθε δικαίωμα να διαθέσουν τα χρήματά τους όπως θεωρούν σωστό».

«Η ξαδέρφη σου προσπάθησε να σε κοροϊδέψει, αλλά πιάστηκε κορόιδο μόνη της. Γλίτωσες από αυτόν τον γάμο από αυτόν τον άντρα».

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος έγραψε: «Ήξερε ότι αυτό που κάνει ήταν λάθος και θα έπρεπε να ξέρει ότι μπορεί να έχει συνέπειες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ