Με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να φορέσουμε ένα πουκάμισο;

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρείς. Πολλοί είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε ένα κλασικό πουκάμισο κι ας έχουμε «κολλήσει» στους συνηθισμένους. Γενικότερα, μπορεί μεν να αποτελεί ένα από τα πιο βασικά ρούχα, αλλά με λίγη φαντασία κι άποψη θα μπορούσε εύκολα να πρωταγωνιστήσει σε ιδιαίτερα σύνολα. Ας του δώσουμε λοιπόν, την προσοχή που του αξίζει κι ας δούμε πως θα φορέσουμε το καθημερινό πουκάμισο, αλλιώς!

Σαν στοιχείο layering

Η αλήθεια είναι πως τα looks που αποτελούνται από πολλές στρώσεις έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον. Φορέματα πάνω από παντελόνια, πουκάμισα συνδυασμένα με φούτερ και πλεκτά και άφθονα ρούχα το ένα πάνω από το άλλο δημιουργούν το παιχνίδι αυτό που ονομάζουμε layering, δίνοντας το εφέ του «κρεμμυδιού» και προστατεύοντας από το κρύο. Δύο σε ένα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Σαν βάση για το college look

Μια τάση της εποχής αποτελεί και το κολεγιακό στιλ, το οποίο στηρίζεται σε δύο βασικά στοιχεία: την πλισέ μίνι φούστα και το κλασικό πουκάμισο, φυσικά. Συνοδεύστε το outfit με ένα ζευγάρι καλογυαλισμένα loafers και λευκά καλτσάκια και αναδειχτείτε ως η καλύτερη μαθήτρια της χρονιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa A. R (@mimiarr)

Σε ένα pajamas look

Άνετο και ιδανικό για τις πιο στιλάτες homewear εμφανίσεις. Τα printed πουκάμισα φοριούνται σε total σετ, δίνοντας έναν τόνο χαλαρότητας στο καθημερινό street style.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Σαν πανωφόρι

Βέβαια, αυτόν τον καιρό πιθανότατα να χρειαστείτε ένα ελαφρύ πανωφόρι και το πουκάμισο μπορεί να παίξει και αυτόν τον ρόλο και να φορεθεί πάνω ένα οποιοδήποτε outfit. Γιατί, ταιριάζει όχι σχεδόν, αλλά πραγματικά με τα πάντα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Κάτω από φούστες

Κι εδώ λοιπόν, για layering πρόκειται, πιο σύγχρονο ωστόσο. Μία τάση, την οποία είχαμε δει παλαιότερα να κάνει αίσθηση και να φοριέται κάτω από τις πιο κοντές φούστες για έξτρα μήκος κι έξτρα στιλ. Η αλήθεια είναι ότι θα βόλευε αρκετά με τις micro skirts του σήμερα.

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ