Ribbon Lights: Νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών με χιλιάδες οπαδούς

Το τέλειο με αυτή τη νέα huge τάση στο χρώμα των μαλλιών που ακούει στο όνομα “Ribbon Lights” είναι ότι φωτίζει εξαιρετικά κάθε επιδερμίδα κι απαιτεί μικρή συντήρηση, εφόσον δεν ξεκινάει από την ρίζα, αλλά αρκετά πιο χαμηλά.

Υπέροχα highlights τοποθετούνται περίτεχνα για να προσφέρουν λάμψη, επηρεάζοντας λίγο ή πολύ τον όγκο, αλλά και την ένταση ενός χτενίσματος.

Στο μεταξύ, γνωρίζοντας ότι οι ανταύγειες για να αναδειχθούν καλύτερα, απαιτείται πολύτιμος χρόνος τα ribbon lights είναι εδώ για να ταιριάξουν ακόμη περισσότερα σε εσάς που δεν έχετε καθόλου τέτοιο χρόνο στην διάθεσή σας για όποια συντήρηση κλπ.

Τι ακριβώς είναι τα ribbon lights;

Είναι μια διαφορετική τεχνική balayage. Στην συγκεκριμένη επιλέγονται μεγαλύτερες τούφες μαλλιών για να εφαρμοστεί η τεχνική, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει με “κορδέλες” ανακατεμένες με τα υπόλοιπα μαλλιά. Οι ανταύγειες εφαρμόζονται σε στεγνά μαλλιά, έτσι ώστε οι colorists να μπορούν να δουν που θα ήταν η σωστότερη τοποθέτησή τους για να φαίνονται φυσικές. Η τελειότερη απόχρωση είναι έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν έχετε ήδη πολλές ανταύγειες θα πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί μια όμορφη ενιαία βάση και πάνω σ’ αυτή να εφαρμοστούν τα ribbon lights. Όσο πιο λαμπερή και ομοιόμορφη είναι η βάση τόσο πιο σωστά μπορούν να αναδειχθούν.

Πάρτε ιδέες, κάντε τα απαραίτητα screenshot και κλείστε το ραντεβού σας στο αγαπημένο σας κομμωτήριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATT REZ (@colorbymattrez)

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ