«Λύγισε» η Φωτεινή Πετρογιάννη: Τι ξεκαθάρισε για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να ξεκαθαρίσει τη δική της θέση σχετικά με την άγρια κόντρα που ξέσπασε τα ξημερώματα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Twitter. «Θέλω να εστιάσω σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος για αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» είπε φορτισμένη η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό”.

«Έχω την τύχη να συνεργάζομαι και να έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Έχω συνεργαστεί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Μενεγάκη, τη Ναταλία Γερμανού, εσένα (Γιώργο Λιάγκα), την Φαίη Σκορδά… Δεν έχει σημασία να τους πω όλους, είναι πάρα πολλοί. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην άκρη κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, είτε είναι κεντρικοί παρουσιαστές, είτε είναι συμπαρουσιαστές, είτε είναι μοντέρ, είτε οτιδήποτε άλλο, δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν 9 χρόνια… Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι» υποστήριξε.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, ήμουν πάντα με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία» σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

Απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα η Φωτεινή Πετρογιάννη τόνισε: «Εσύ ξέρεις γιατί έχουμε συνεργαστεί και στο ραδιόφωνο το ήθος μου και πώς δουλεύω και πώς κινούμαι…».

«Επειδή γράφτηκε ότι “καθάριζε” για εμένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για εμένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε “θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας”» υποστήριξε η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφορικά με την σχέση της με την Μαρία Κοντομηνά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ