Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου

Τα όσα ανέφερε η Ναταλία Γερμανού το Σαββατοκύριακο σχετικά με την εξουσία που είδε δοθεί στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» ανέφερε ο παρουσιαστής.

«Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή» τόνισε σε άλλο σημείο ενώ έκανε λόγο για μία «άμυαλη κοπέλα» που κάποιοι την μετέτρεψαν σε «killer».

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου… » είπε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ