Κάνει σχέσεις αποκλειστικά και μόνο με παντρεμένους – «Είμαι το τρίτο πρόσωπο εδώ και 20 χρόνια και δεν με έπιασαν ποτέ»

Ελάχιστοι μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας με κάποιον που είναι ήδη σε σχέση. Για ορισμένους ωστόσο, η σχέση με ένα άτομο δεσμευμένο, ανεβάζει την αδρεναλίνη. Εδώ, μοιράζονται τις ιστορίες τους γυναίκες που έχουν υπάρξει «τρίτα πρόσωπα» σε σχέσεις και εξηγούν τους λόγους που το έκαναν.

Γυναίκα έμαθε για την απιστία του άνδρα της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος -«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

Η απιστία ενός συντρόφου προκαλεί απίστευτο πόνο, οργή, ταπείνωση και απέραντη θλίψη. Πώς είναι όμως να είσαι η «άλλη» γυναίκα; Θα μπορούσατε ποτέ να έχετε σχέση με κάποιον που γνωρίζετε ότι είναι δεσμευμένος;

Γυναίκες που υπήρξαν το τρίτο πρόσωπο σε σχέσεις, απαντούν στα ερωτήματα «γιατί το έκανες;» «πώς έληξε ο δεσμός», και εξηγούν το σκεπτικό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι απαντήσεις τους κυμαίνονται από εξοργιστικές μέχρι σπαρακτικές για όλα τα άτομα που επηρεάζονται.

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

“Έχω μετανιώσει. Δεν θα το ξαναέκανα και λυπάμαι ειλικρινά”

Μία γυναίκα περιγράφει: «Το έκανα επειδή ήμουν τρελά ερωτευμένη. Ή έστω, έτσι πίστευα. Ήταν κρυφός νάρκισσος και με έκανε ό,τι ήθελε. Ήμουν νέα, ανασφαλής, με παιδικά τραύματα, σε κακοποιητικές σχέσεις και προσπαθούσα να ξεπεράσω ένα τραυματικό γεγονός της ζωής που, χωρίς να ξέρω καν τον τρόπο. Έπεφτα με τα μούτρα σε όποιον ήταν πρόθυμος να μού ρίξει λίγα ψίχουλα αγάπης, χωρίς να υπολογίζω τις συνέπειες».

«Δεν θα έκανα ποτέ ξανά το ίδιο λάθος, αφού πλέον εκτιμώ τον εαυτό μου ώστε να πιστεύω ότι μου αξίζει ένας καλός σύζυγος και όχι κάποιος που απατά τη γυναίκα του. Για όσους με κρίνουν ή με μισούν, δεν έχω να πω κάτι άλλο εκτός απ’ το ότι λυπάμαι, έκανα μεγάλο λάθος και έμαθα απ’ αυτό».

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

“Ήταν μία χαοτική σχέση”

Κάποια άλλη εξήγησε: «Ήταν μία ελεύθερη και χαοτική σχέση. Υποκρίνονταν ότι είναι ανοιχτοί και χαλαροί με όλα αλλά η σύντροφός του με ζήλευε πολύ και ήταν σίγουρη ότι ο άντρας της θα την άφηνε για να είναι μαζί μου. Έβαλε τα δυνατά της για να τον κρατήσει κοντά της και εγώ από τότε ξέκοψα»

Μία άλλη γυναίκα, είπε: «Υπήρξα το τρίτο πρόσωπο όταν ήμουν νέα. Στην εφηβεία μου και στα 20 μου ήμουν αλλοπρόσαλλη. Ήταν ο πρώην μου, ζούσαμε σε διαφορετικές πόλεις και συναντηθήκαμε κάτι Χριστούγεννα που είχε έρθει. Έγινε μόνο μία φορά αλλά και πάλι, ήταν πολύ περίεργο».

“Με εξιτάρει που ένας δεσμευμένος ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί μου”

Μία άλλη γυναίκα παραδέχτηκε: «Είμαι το τρίτο πρόσωπο επειδή μπορώ. Μου αρέσει που με θέλει ο άνδρας μίας άλλης και είναι πρόθυμος να ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί μου, είναι πολύ διεγερτικό». Άλλη μία γυναίκα, εξήγησε: «Έχω μία φίλη που θέλει να κάνει αποκλειστικά παράνομους δεσμούς. Δεν θέλει να παντρευτεί, ούτε να κάνει μακροχρόνια σχέση, παιδιά και έχει τύπο. Θέλει διακριτικότητα και, με το που καταλάβει ότι το άτομο με το οποίο έχει σχέση, αρχίσει να έχει συναισθήματα, φεύγει. Λειτουργεί με τον τρόπο αυτό για σχεδόν 20 χρόνια ποτέ δεν βρέθηκε σε κίνδυνο να εκτεθεί. Φυσικά δεν είναι να της λες μπράβο, αλλά είναι κατόρθωμα».

“Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μια γυναίκα φέρεται έτσι σε μία άλλη”

Μία γυναίκα εξηγεί στο σκεπτικό της σχετικά με την απιστία: «Η απιστία με ενοχλεί, επειδή πέρα από τη διάλυση της εμπιστοσύνης και την ασέβεια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μία άλλη γυναίκα σκέφτεται ότι μού την έχει φέρει, καταφέρνοντας να μού κλέψει τον άντρα. Πρώτον, είναι ντροπή για εμένα, που έχω διαλέξει τέτοιον σύντροφο και δεύτερο, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς γίνεται μία γυναίκα να φερθεί έτσι σε μία άλλη γυναίκα». 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ