Η τελευταία τουρνέ της Beyoncé γίνεται ταινία – ΒΙΝΤΕΟ

Η Beyoncé μεταφέρει την τελευταία τουρνέ της «Renaissance World Tour» στη μεγάλη οθόνη. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας στάσης της περιοδείας στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, το βράδυ της Κυριακής, η 42χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Με τίτλο «Renaissance: A Film by Beyoncé», το φιλμ «τονίζει το ταξίδι της Renaissance World Tour, από την έναρξή της, την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Την παγκόσμια περιοδεία «Renaissance World Tour» της Beyoncé την παρακολούθησαν περισσότεροι από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές. Στο τρέιλερ της ταινίας, η Beyoncé εμφανίζεται στα παρασκήνια της παράστασης και στη σκηνή.

«Όταν παίζω, δεν είμαι τίποτα άλλο παρά ελεύθερη», λέει η Beyoncé στο κλιπ, ενώ σκηνές της ίδιας με τα τρία παιδιά της – την Blue Ivy Carter, 11 ετών και τα δίδυμα Sir και Rumi Carter, 6 ετών – εμφανίζονται στην οθόνη.

«Ο στόχος γι’ αυτή την περιοδεία ήταν να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται. Αισθάνομαι απελευθερωμένη. Έχω μεταλλαχθεί σε ένα νέο πλάσμα», καταλήγει η Beyoncé.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ