Η μέλλουσα πεθερά της πάσχει από καρκίνο – «Προσεύχομαι να πεθάνει για να παντρευτώ με τον γιο της»

Στις προσωπικές ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε ιστοτόπους, στήλες εφημερίδων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχωριστή θέση κατέχουν εκείνες με εξαιρετικά δύστροπες και δύσκολες πεθερές.

Αυτή την φορά μία γυναίκα παραδέχεται σε στήλη της εφημερίδας New York Post ότι προσεύχεται να πεθάνει η μητέρα του συντρόφου της προκειμένου να μπορέσουν πλέον να παντρευτούν. «Αγαπώ τον αρραβωνιαστικό μου, αλλά η μητέρα του λέει: “Μόνο πάνω από το πτώμα μου θα απομακρυνθεί από μένα”», ανέφερε η γυναίκα.

Η μέλλουσα πεθερά πάσχει από καρκίνο

Όπως εξήγησε η μέλλουσα πεθερά της πάσχει από καρκίνο και δεν διανοείται ο γιος της να μετακομίσει μακριά της. «Έχει καρκίνο και προσευχόμαστε και οι δύο να φύγει ειρηνικά, αλλά φαίνεται ότι το μόνο που θέλει να κάνει είναι να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερες διαμάχες ανάμεσα στον αρραβωνιαστικό μου και σε μένα», τόνισε η γυναίκα.

Επίσης υπογράμμισε ότι έχει σταματήσει να απαντάει στις κλήσεις και τα μηνύματα της. Όπως ανέφερε ο αρραβωνιαστικός της πηγαίνει νερό και φαγητό στην μητέρα του αν και η ίδια είναι ικανή να φροντίσει τον εαυτό της και στη συνέχεια επιστρέφει και φέρεται άσχημα στην σύντροφο του.

«Καμιά συμβουλή για το πώς να αντιμετωπίσω τον αρραβωνιαστικό μου; Γίνεται κακός μετά από τρεις μέρες στο σπίτι της», είπε η γυναίκα. Κατέληξε να ζητήσει την συμβουλή της στήλης προκειμένου να επαναπροδιορίσει την κατάσταση και «να μπορώ να είμαι πιο ευγενική με μια μισητή γυναίκα».

Στη συνέχεια η υπεύθυνη της στήλης έδωσε μία μη αναμενόμενη απάντηση. Αντί να τα βάλει με την μέλλουσα πεθερά εξήγησε στην γυναίκα ότι μπορεί να έχει αυτή την άσχημη συμπεριφορά «επειδή είναι φοβισμένη και πονάει». «Αναφέρετε ότι είναι “ικανή” να φροντίσει τον εαυτό της, αλλά είναι γνωστό ότι ορισμένες από τις θεραπείες που μπορεί να λαμβάνει κάνουν τους ασθενείς να αισθάνονται κουρασμένοι και αδύναμοι», εξήγησε η υπεύθυνη της στήλης.

Όσο για την συμπεριφορά του αρραβωνιαστικού πρότεινε να σκεφτεί να μοιραστεί μαζί του την ευθύνη της φροντίδας της μητέρας του για να τον αφήσει να ξεκουραστεί. «Και μια τελευταία σκέψη: Αν είναι κακός τώρα, τι προμηνύει αυτό για το δικό σας μέλλον μαζί του;», αναρωτήθηκε η υπεύθυνη της στήλης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ