Θεσσαλονίκη: Στο «μικροσκόπιο» βίντεο από το βράδυ του ξυλοδαρμού του φοιτητή – Ο τράπερ και ο άνδρας με τα μαύρα

Ένα βίντεο από το βράδυ του ξυλοδαρμού του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ένας γνωστός τράπερ κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας (από κοινού),  ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμη έναν άνδρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive στον Alpha, το συγκεκριμένο βίντεο βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, που συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Το βίντεο τοποθετείται χρονικά λίγες ώρες πριν ο 23χρονος δεχτεί την επίθεση που τον έστειλε στην Εντατική. Έξω από το μαγαζί καταγράφεται ο τράπερ να συνομιλεί με έναν άνδρα με μαύρα ρούχα. Το κλίμα μεταξύ τους φαίνεται καλό. Στέκονται έξω από το μαγαζί, ενώ μέσα στο μπαρ επικρατεί το αδιαχώρητο με τον κόσμο να διασκεδάζει χωρίς κανείς να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Στη συνέχεια, ο τράπερ και ο άνδρας με τα μαύρα, χάνονται από τις κάμερες του καταστήματος.

Λίγη ώρα μετά, ο 23χρονος φοιτητής και οι φίλοι του περνούν από το σημείο, σύμφωνα με την εκπομπή. Οι περιγραφές των φίλων για τα χτυπήματα που δέχτηκε ο 23χρονος, προκαλούν σοκ.

Ο διάλογος και τα χτυπήματα

«Γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα περπατούσαμε με τον 23χρονο και με έναν ακόμη φίλο μας στη συμβολή των οδών Συγγρού με Εγνατία. Είδαμε να κάθεται σε ένα μπαρ ένας γνωστός τράπερ μαζί με ένα ακόμα άτομο. Ο φίλος μου τον ρώτησε: “Εσύ είσαι διάσημος;”. Ο τράπερ του απάντησε: “Τι είπες ρε, εγώ είμαι διάσημος” και του έριξε κουτουλιά στο κεφάλι.

Εκείνη τη στιγμή το άλλο άτομο που ήταν μαζί του κλώτσησε τον φίλο μου με δύναμη στο θώρακα με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να προκληθούν τραύματα στην ωμοπλάτη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Για περίπου 10 λεπτά ο φίλος μου δεν είχε αισθήσεις.

Ο τράπερ και το άλλο άτομο, προφανώς επειδή φοβήθηκαν, άρχισαν μαζί με εμάς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να λένε “όλα καλά φίλε, έγινε μ… και παρεξήγηση. Μετά από λίγη ώρα ο τράπερ και ο φίλος του έφυγαν από το σημείο”», περιγράφουν.

Ο γνωστός τράπερ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης  για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε ότι προηγήθηκε ένα σχόλιο από την παρέα του 23χρονου, το οποίο εξέλαβε ως «ειρωνικό», ενώ αποδέχθηκε ότι χτύπησε τον φοιτητή στο πρόσωπο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ