Θεσσαλονίκη: «Θέλω να γίνει καλά το παιδί, ας μπω φυλακή, δεν με πειράζει» λέει ο τράπερ που ξυλοκόπησε 23χρονο

«Θέλω να να γίνει καλά το παιδί. Να μπω φυλακή. Δεν με πειράζει». Αυτά είναι τα λόγια του γνωστού τράπερ που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου φοιτητή από τον Βόλο τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 25χρονος φερόμενος δράστης που παραμένει υπό κράτηση μετά τη σύλληψη του αύριο αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του τράπερ Θεοδωρή Καραγιάννη δεν είναι το χτύπημα του εντολέα του, αυτό που προκάλεσε τη σωματική βλάβη. «Είναι σαφές μέσα από τη δικογραφία πως και οι δυο δράστες παρέμειναν στο σημείο του συμβάντος και δεν αποχώρησαν, ενώ μάλιστα παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον νεαρό φοιτητή» τονίζει σε δηλώσεις του στο ThessToday o συνήγορος του τράπερ και συνεχίζει «Αυτό προκύπτει από καταθέσεις φίλων του θύματος από την πλευρά δηλαδή που είναι θεωρητικά απέναντι μας».

«Πόσο λογικό είναι ένας άνθρωπος να χτυπά κάποιον με σκοπό να του κάνει κακή και μετά να παραμένει για να τον βοηθήσει;» διερωτάται ο κ. Καραγιάννης.

Όπως αποσαφηνίζει ο συνήγορος, το θύμα χτύπησε μεν ωστόσο το πρόβλημα προκύπτει να εντοπίζεται την επομένη από το περιστατικό. «Τη στιγμή εκείνη που έγιναν όλα άπαντες αποχώρησαν χωρίς κάποιο πρόβλημα» υπογράμμισε καταλήγοντας ο Θοδωρής Καραγιάννης.

Στο μεταξύ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ το 23χρονο θύμα με την οικογένεια και τους οικείους του να περνούν ώρες αγωνίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ