Γυναίκες σε πολυσυντροφική σχέση έμειναν ταυτόχρονα έγκυες από τον ίδιο άνδρα – «Ζήλια για ποιο πράγμα; Είναι και οι δύο δικοί μου»

Η Booey, η Boo και ο Lavish βρίσκονται σε μια πολυσυντροφική σχέση, μεταξύ τριών ανθρώπων.

Η Booey και ο Lavish ήταν το αρχικό ζευγάρι και έπειτα σκέφτηκαν να προσκαλέσουν ακόμα ένα άτομο στη σχέση τους. Οι τρεις τους είναι μαζί τέσσερα χρόνια. Η Booey είπε: «Όταν οι άνθρωποι μας ρωτούν πόσο καιρό είμαστε μαζί, η απάντησή μας είναι: “οι ψυχές μας ήταν αλληλένδετες από την αρχή του χρόνου και μετά απλά βρεθήκαμε σε ανθρώπινη μορφή”».

Τόσο η Booey όσο και η Boo έχουν αποκτήσει παιδιά με τον Lavish και πρόσφατα και οι δύο γυναίκες ήταν έγκυες ταυτόχρονα. Αυτήν τη στιγμή έχουν έξι παιδιά μεταξύ τους και η Booey πρόκειται να γεννήσει ένα έβδομο. Οι τρεις τους μοιράζονται τις ευθύνες της φροντίδας των παιδιών.

Ο Lavish είπε πως το να έχεις δύο γυναίκες που είναι ταυτόχρονα έγκυες δεν είναι μία εμπειρία «για λιπόψυχους». Τα τρία μέλη της σχέσης είπαν ότι στα παιδιά τους αρέσει να έχουν τρεις γονείς, καθώς έχουν περισσότερη υποστήριξη και πάντα κάποιον για να μιλήσουν.

Εξήγησαν ότι είναι όλοι σε σχέση μεταξύ τους, αντί να έχει μόνο ο Lavish δύο συζύγους, και πρόσθεσαν ότι είναι όλοι «δραστήριοι» μεταξύ τους. Η Booey είπε ότι  τα μέλη της σχέσης μεταξύ τους δεν αντιμετωπίζουν καμία πρόκληση, αλλά επικρίθηκαν από άλλα μέλη της κοινωνίας.

Μάλιστα συχνά οι τρεις τους μοιράζονται καθημερινές στιγμές της σχέσης τους στα social media μέσω βίντεο που δημοσιεύονται στο κανάλι τους στο TikTok με το όνομα @throuplelife32. Η Booey είπε ότι τα βίντεό τους στο Tiktok ήταν αρχικά γεμάτα με αρνητικά σχόλια, τα οποία η ίδια έβρισκε “ξεκαρδιστικά”.

Ωστόσο, τώρα, όπως λέει, τα βίντεό τους είναι γεμάτα υποστηρικτικά σχόλια για την οικογένειά τους και το προφίλ τους μετρά πάνω από 37.000 ακόλουθους.

Οι τρεις τους λένε ότι η ζήλια είναι μια κοινή παρανόηση στη σχέση τους. «Ζήλια για τι; Είναι και οι δύο δικοί μου», είπε η Booey.

Ο Lavish είπε ότι η οικογένειά του υποστηρίζει πολύ την απόφασή του.

Η μητέρα του του είπε ότι «δεν εξεπλάγη» όταν της περιέγραψε την κατάσταση της σχέσης του καθώς «ο καθένας έχει τη ζωή του» και πρόσθεσε ότι είναι «ευτυχισμένη» που έχει πολλά εγγόνια.

Οι χρήστες του TikTok δεν διστάζουν να εκφράζουν την γνώμη τους για τη σχέση των τριών ατόμων.  Ένας χρήστης έγραψε: «Είστε τόσο χαριτωμένοι μαζί. Θέλω κι εγώ τέτοιου είδους σχέση».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ