«Είμαστε πολυσυντροφικό ζευγάρι – Θέλω άλλη μία γυναίκα στη σχέση να γίνει δεύτερη μαμά του γιου μου»

Ένα πολυσυντροφικό ζευγάρι αναζητά μια γυναίκα που θα μπει στη σχέση τους και θα γίνει «δεύτερη μαμά» για τον γιο τους, αλλά λένε ότι τα ραντεβού έχουν λιγοστέψει από τότε που έγιναν γονείς.

Η Τζες και ο Στίβεν Ντεμάρκο έγιναν πρωτοσέλιδο τον περασμένο χρόνο επειδή μίλησαν ανοιχτά για την ασυνήθιστη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι 14 χρόνια και έχουν έναν γιο ενός έτους που τον λένε Λούκα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να συνδυάσουν τα ραντεβού με τη μητρότητα καθώς το ζευγάρι τώρα αναζητά αγάπη και θέλει η μελλοντική τους σύντροφος να βοηθήσει επίσης στην ανατροφή του αγοριού τους.

Η Jess λέει ότι δεν φοβάται αν μια άλλη γυναίκα αγαπήσει το παιδί της και θα της ήταν πραγματικά πολύ ευγνώμων για τη βοήθεια. «Πραγματικά περιμέναμε λίγο περισσότερο (να κάνουμε οικογένεια) γιατί θέλαμε να κάνουμε οικογένεια με μια τρίτη γυναίκα», είπε.

«Θέλουμε ο μικρός μας να έχει δεύτερη μαμά. Θέλουμε τη βοήθεια. Πάντα λένε ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί, αλλά κανείς δεν προσπαθεί να χτίσει ένα χωριό. Δεν φοβάμαι μια άλλη γυναίκα να αγαπήσει το παιδί μου ή να κάνει άλλο ένα από τα παιδιά του Στίβεν και να μεγαλώσει και η οικογένειά μας με αυτόν τον τρόπο», προσθέτει.

Η Τζες λέει ότι ο απώτερος στόχος της είναι να έχει μια μεγάλη οικογένεια για τον Λούκα, αλλά από τότε που γέννησε και μετακόμισε, ήταν δύσκολο να βγει ραντεβού.

«Το ραντεβού είναι σίγουρα διαφορετικό με το μωρό. Ειλικρινά, λυπάμαι που δεν μπορούμε να βρούμε ραντεβού», είπε.

«Αλλά ο Στίβεν και εγώ τα πάμε υπέροχα. Ερχόμαστε όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλο και πραγματικά βλέπουμε ότι είμαστε στην ίδια σελίδα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τους «κανόνες» της ασυνήθιστης σχέσης τους, το ζευγάρι έχει μια βασική προϋπόθεση: «Ό,τι είναι δίκαιο για έναν, είναι δίκαιο για όλους».

«Βγαίνουμε μαζί με άλλες γυναίκες. Θέλουμε να είμαστε σαν μια μονογαμική σχέση δύο ατόμων, αλλά με τρία άτομα», είπε η Τζες. «[Όταν είμαστε με άλλο άτομο], μας αρέσει να μένουμε μαζί και να κάνουμε τα πάντα ως ομάδα», λέει η Τζες.

Αναφορικά με τα ραντεβού, η Τζες αφήνει τον Στίβεν να πάρει τον πλήρη έλεγχο και να διαλέξει νέους συντρόφους, και εκείνη σπάνια ζηλεύει. «Τον άφησα να πάει στο Tinder, να βρει τα κορίτσια, να κάνουμε μερικές συζητήσεις, να βεβαιωθώ ότι όλοι είναι εντάξει και συνήθως μέσα σε λίγες μέρες βγαίνουμε ραντεβού. Αν περάσουμε καλά και αρέσει σε όλους, τότε συνήθως κάνουμε ομαδικό σεξ στην αρχή ή ανά δύο μερικές φορές μέχρι να γνωριστούμε καλύτερα», αναφέρει η Τζες.

Αρκετοί χρήστες έχουν εκφράσει κατά καιρούς τις απόψεις τους για την σχέση του ζευγαριού. «Μας αρέσει να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλάνε», παραδέχτηκε η Jess και πρόσθεσε πως πολλοί της έλεγαν πως μόλις θα γεννούσε το μωρό δεν θα ήθελε άλλες γυναίκες γύρω από τον άντρα της και το παιδί.

«Στην πραγματικότητα μας αρέσει όταν οι άνθρωποι αφήνουν σκληρά σχόλια και στη συνέχεια δημιουργείται συζήτηση», λέει η Τζες.

Όσον αφορά την απόκτηση περισσότερων παιδιών στο μέλλον, το ζευγάρι λέει ότι είναι χαρούμενο που έχει ένα παιδί, αλλά αν μια μελλοντική φίλη θέλει ένα παιδί, θα χαρεί.

«Μας αρέσει που έχουμε ένα παιδί προς το παρόν, αλλά σίγουρα αν αποκτήσουμε άλλη κοπέλα, θέλουμε να το κάνουμε (να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί) όταν ο Luca θα είναι γύρω στα πέντε περίπου», καταλήγει η Τζες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ