Εκδικήθηκε την πεθερά της που έβαζε φιτιλιές στον γάμο της – «Όταν άρχισε ο καβγάς, έπιασα το κινητό και τράβηξα βίντεο»

Οι ανάγκες οδήγησαν μία γυναίκα να μείνει προσωρινά, μαζί με τον άνδρα της στο σπίτι των πεθερικών της. Η συμβίωσή της με την πεθερά δεν την ενθουσίασε από την αρχή, μιας και δεν είναι ο πιο καλόβολος άνθρωπος του κόσμου.

Η απαίτηση της πεθεράς της την εξόργισε – «Θέλει να πάρει το 5 μηνών παιδί μας σπίτι της και να το μεγαλώσει μόνη της για 3 μήνες»

«Η πεθερά μου δεν παύει να με ανταγωνίζεται και να μού λέει ότι ο γάμος μου διαλύεται». «Με κορόιδευε επειδή ο άντρας μου δεν μου πήρε δώρο του Αγίου Βαλεντίνου», είπε.

“Μας βάζει φιτιλιές με την πρώτη ευκαιρία”

Όσο για την ίδια, είπε ότι δεν δίνει σημασία στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία θεωρεί εμπορική και υλιστική γιορτή. Όπως λέει, δεν χρειάζεται ο άνδρας της να της αγοράζει πράγματα για να της αποδείξει την αγάπη του. Υπήρξαν φορές που η πεθερά, ακούγοντας το ζευγάρι να καυγαδίζει, στη συνέχεια τους έπιανε και τους μιλούσε συγκαταβατικά. Στόχος της βέβαια δεν ήταν να βοηθήσει αλλά να κοροϊδέψει τη σχέση τους και να τους πει ότι έχουν έναν απαίσιο γάμο.

«Νιώθω ότι η πεθερά μου είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας» – Τι ζήτησε από τον σύζυγό της

Είναι λες και η πεθερά της διαρκώς συγκρίνει τον γάμο της με τον δικό τους. Τους χλευάζει επειδή ως ζευγάρι δεν εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους, άλλωστε δεν νιώθουν άνετα και δεν είναι το στιλ τους. Ακόμα χειρότερα, η μητέρα του διαρκώς καυχιέται για το πόσο την «κακομαθαίνει» ο πατριός του άνδρα της.

“Ξεσήκωσαν το σπίτι με τις φωνές τους”

Η γυναίκα όμως ξέρει καλά ότι, άσχετα από την επιφάνεια, δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς προβλήματα. Πριν από κάποιες μέρες, η πεθερά της βγήκε έξω και ο πεθερός της έμεινε  στο σπίτι. Όταν η πεθερά γύρισε, ξύπνησε από τις φωνές της στον άνδρα της.  Αφορμή για τον καβγά ήταν ένα σχόλιο του πεθερού της, ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός και έκανε ένα αστείο μιλώντας για την γυναίκα του.

Η πεθερά ωστόσο προσβλήθηκε, επειδή δεν ήθελε οι φίλοι τους να νομίζουν ότι κάνει πλαστικές. Έτσι, άρχισε να του φωνάζει υστερικά και ακούστηκαν σε όλο το σπίτι. Ο πεθερός προσπαθούσε να την ηρεμήσει αλλά εκείνη του φώναζε ακόμη περισσότερο. Η νύφη δεν έχασε χρόνο. «Έπιασα το κινητό και άρχισα να τραβάω βίντεο», είπε.

H συμφιλίωση περνά από τα Tiffany’s

Ο καβγάς τελείωσε με τον πεθερό να κοιμάται έξω από το υπνοδωμάτιο, «σαν τον σκύλο». Την επόμενη μέρα, ο πεθερός προσπάθησε να επανορθώσει, με ένα μπουκέτο λουλούδια, αλλά μάταια. Προσπάθησε ξανά, αυτή τη φορά με ένα κόσμημα από τα Tiffany’s, το οποίο τελικά, τους μόνιασε.

Αφού ξεχάστηκε ο επικός καβγάς των πεθερικών, η πεθερά άρχισε ξανά να επικρίνει τη νύφη και τον γάμο της. Κάποια στιγμή, η νύφη της, της είπε ότι είχε ακούσει τον καβγά πριν από λίγα βράδια και απείλησε ότι, αν συνεχίσει, θα δείξει το βίντεο σε όλη την οικογένεια που θα έρθει για το Πάσχα για τον «τέλειο γάμο» της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η πεθερά εξαγριώθηκε και ο πεθερός απείλησε ότι θα της σπάσει το τηλέφωνο. Απ’ όσο φαίνεται, μάλλον δεν θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμη στα πεθερικά τους….

Θεωρείτε ότι ήταν λάθος να βιντεοσκοπήσει τον τσακωμό των πεθερικών της;

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ