Ελεονώρα Μελέτη: Η εκπομπή της ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου – Πώς σχολίασε την φήμη ότι κατεβαίνει ως υποψήφια στις Ευρωεκλογές

Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε εχθές Παρασκευή (5/4) ότι η εκπομπή της «MEGA Καλημέρα» θα ολοκληρωθεί νωρίτερα καθώς ο σταθμός θα προσαρμόσει το πρόγραμμά του λόγω των Ευρωεκλογών.

Το Mega ενημέρωσε την παρουσιάστρια και η ίδια τους συνεργάτες της, ενώ στη συνέχεια παραχώρησε μια κοινή συνέντευξη σε όλα τα κανάλια.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής που άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της με τους συνεργάτες της, μετά την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του «Mega Καλημέρα».

«Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή.

Παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο κύριος Ρακιντζής ο οποίος εκτιμώ αφάνταστα άφησε αιχμές κι άφησε να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου φεύγοντας, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις κι αφήνοντάς τους στο σκοτάδι.

Βγαίνω λοιπόν δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου».

Τι είπε ο Τάκης Χατζής για τις φήμες που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να κατεβαίνει υποψήφια στις Ευρωεκλογές

«Είχα ένα ρεπορτάζ πριν από τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;», αναρωτήθηκε ο Τάκης Χατζής.

Η παρουσιάστρια απάντησε στα παραπάνω: «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος – πόσο ωραία τα λέω – του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δεν θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ».

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, μετά την είδηση ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται.

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε: «Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα μέσα από το βήμα του σταθμού. Όχι σε συνεντεύξεις στημένες ή μη στημένες, στα λεγόμενα πεσίματα που λέμε εμείς. Όντως χθες με απόφαση του σταθμού, που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μάς ανακοινώθηκε ότι για φέτος το Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου λόγω των απαιτήσεων των Ευρωεκλογών».

Να υπενθυμίσουμε πως τον Ιανουάριο η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το νέο της Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Mega είχε ερωτηθεί αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με την πολιτική, με την ίδια να αποκαλύπτει πως έχει δεχθεί πρόταση για να κατέβει στις εκλογές, ωστόσο απάντησε αρνητικά. «Η αλήθεια είναι ότι μου είχε γίνει προσέγγιση στο παρελθόν για Δημοτική Αρχή και φέτος επίσης, μια αναγνωριστική για Ευρωβουλή. Αν νιώσω ότι η πρόταση γίνεται γιατί πραγματικά κάποιος πιστεύει στο βιογραφικό μου (ακαδημαϊκό και βιωματικό) και στις ικανότητές μου και όχι στη δημοτικότητά μου ως τυράκι, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», είχε απαντήσει η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ