Αυτά τα 4 ζώδια κρατούν ένα μυστικό που αλλάζει τα πάντα τον Απρίλιο

Όλοι οι άνθρωποι έχουν μυστικά. Ωστόσο υπάρχουν κάποια ζώδια που ειδικεύονται στο να κρατούν μυστικά από τους άλλους είτε για να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή είτε κάποιον που αγαπούν.

3 ζώδια θα δουν την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου

Παρακάτω θα διαβάσετε τα 4 ζώδια που έχουν ένα μυστικό που θα αλλάξει τα πάντα αυτόν τον μήνα.

4 ζώδια κρατούν ένα μυστικό που αλλάζει τα πάντα τον Απρίλιο

  • Ιχθύες
  • Παρθένος
  • Σκορπιός
  • Υδροχόος

Ιχθύες

Ας το βγάλουμε από μέσα μας. Οι Ιχθύες είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι με τον πρώην τους. Και φυσικά κρατούν αυτή την πληροφορία για τον εαυτό τους. Γιατί, όπως κάθε Ιχθύς, χώρισαν και διατήρησαν τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην τους.

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν τους χειρότερους συγκατοίκους – «Έχουν πολλές παραξενιές»

Οπότε αυτή η πληροφορία θα πετύχει πιθανότατα δύο πράγματα. Θα κάνει μια πλέον εγκάρδια σχέση τεταμένη και αμήχανη, αν τα συναισθήματα δεν είναι αμοιβαία, ή θα αφαιρέσει απότομα το τσιρότο από μια νωπή πληγή και θα εκθέσει τον Ιχθύ σε ακόμα βαθύτερο πόνο.

Οι Ιχθύες δεν αισθάνονται αρκετά έτοιμοι ούτε για το ένα ούτε για το άλλο, και θέλουν απλώς να κρατήσουν αυτό το μυστικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν τους είναι άγνωστη η νοσταλγία και γι’ αυτό αφήνουν τον ρομαντισμό τους και την λαχτάρα τους να τους οδηγούς.

Τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια – Αρπάζονται εύκολα με τους άλλους

Στο τέλος της ημέρας απλά καθυστερούν το αναπόφευκτο και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το χάος συναισθημάτων.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει πάντα τις αποδείξεις σε βάρος κάποιου. Αλλά έχει επίσης έναν αυστηρό ηθικό κώδικα κατά της προδοσίας. Έτσι, παρακολουθούν, ήσυχα, καθώς η τιμωρία πλησιάζει με μία παγίδα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ο Παρθένος δεν χρειάζεται να κινήσει τα νήματα ή να ζητήσει χάρες. Η κακή συμπεριφορά του άλλου ατόμου θα τιμωρηθεί με βάση το κάρμα. Ο Παρθένος δεν έχει παρά τρώει ποπ κορν χαμογελαστός την ώρα που αυτό συμβαίνει.

Υπάρχουν σημάδια ότι αυτό το άτομο πρόκειται να εκτεθεί σύντομα, και ο Παρθένος απολαμβάνει αυτή την εποχή πριν να αποκαλυφθεί η αλήθεια καθώς εκείνος διαθέτει όλες τις πληροφορίες που δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Όταν οι κατηγορίες έρθουν στο φως, θα νιώσουν πλήρως δικαιωμένοι απέναντι στο σύμπαν. Ωστόσο μόνο ο στενός κύκλος τους θα μάθει τις πλήρεις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Σκορπιός

Όλοι λατρεύουν να ξεστομίζουν τα πάντα στον Σκορπιό και αυτό τους φέρνει σε δύσκολη θέση τις περισσότερες φορές. Ξέρουν ποιος έχει σχέση, ποιος χωρίζει, ποιος ποθεί ποιον, και ποιος αηδιάζει με ποιον. Είναι πολλές πληροφορίες που πρέπει να κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Κάθε τόσο τα πράγματα γίνονται τόσο ζουμερά και χρειάζονται μόνο ένα άτομο στο οποίο μπορούν να ξεφορτωθούν τα κουτσομπολιό. Αλλά ό,τι κι αν ανακαλύψουν αυτό το μήνα είναι πολύ σοβαρό και θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον τους. Γι’ αυτό δεν θα μπορούν να πουν λέξη σε κανέναν.

Θα υποφέρουν σιωπηλά, γνωρίζοντας ότι άνθρωποι θα πληγωθούν και ότι ο κοινωνικός τους κύκλος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος εάν αποκαλυφθεί το μυστικό. Είναι σαν να βλέπουν ένα αναπόφευκτο τροχαίο ατύχημα και το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να προετοιμάζονται για τη σύγκρουση.

Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα απολαύσει την προστασία σου αυτόν τον μήνα, Υδροχόε. Ξέρετε ότι όλοι πεθαίνουν να μάθουν τις προσωπικές λεπτομέρειες μίας κατάστασης αλλά θα αφήσετε τις εικασίες και τα κουτσομπολιά χωρίς απάντηση για να διαφυλάξετε τα συναισθήματα αυτού που αγαπάτε.

Μπορεί να μην σας φαίνεται λογική η απόφαση αυτού του ανθρώπου να μην μιλήσει γι’ αυτές τις φήμες. Αλλά θα διαφυλάξετε την ιδιωτική τους ζωή με κάθε κόστος, γιατί τους αξίζει να τους αγαπάτε και να τους προστατεύετε από τον κόσμο σε αυτή τη στιγμή της ανάγκης.

Θα σας εκτιμήσουν τώρα περισσότερο από ποτέ και η αίσθηση της αφοσίωσής τους προς εσάς θα παγιωθεί για πάντα. Η θυσία που κάνετε δεν περνάει απαρατήρητη και ο δεσμός ανάμεσα στους δυο σας είναι ο ισχυρότερος που υπήρξε ποτέ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ