Είναι έγκυος και ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε δεσμό με την μητέρα της επί 22 χρόνια – «Τα αδέλφια μου, ίσως είναι παιδιά του»

Έγκυος γυναίκα μοιράζεται την οδυνηρή ιστορία της. Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της, την απατούσε με την μητέρα της και κάποια από τα αδέλφια της είναι βιολογικά τους παιδιά.

Γυναίκα έμαθε για την απιστία του άνδρα της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος -«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

Η απιστία είναι από μόνη της μία ανακάλυψη ικανή να σε διαλύσει. Όμως, η ανακάλυψη ότι ο σύντροφός σου είχε δεσμό με την μητέρα σου για περισσότερο από δύο δεκαετίες ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η ανακάλυψη που την σόκαρε

Αλλά το κακό δεν σταμάτησε εδώ. Η γυναίκα ανακάλυψε ότι, κάποια αδέλφια της είναι και παιδιά του άνδρα της με την μητέρα της, τη στιγμή που η ίδια είναι έγκυος αυτή την περίοδο.

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Η επτά μηνών έγκυος γυναίκα έγραψε τη σπαρακτική της ιστορία σε μία ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Reddit. Η μητέρα της, την κατηγόρησε ότι, αποκαλύπτοντας τον 22 ετών παράνομο δεσμό της, «κατέστρεψε τη ζωή της».

«Εγώ είμαι 40 ετών και ο σύζυγος 39, και είμαστε μαζί από τα 15. Ο πατέρας μου είναι 63 ετών και η μητέρα μου 60 και είναι παντρεμένοι για 43 χρόνια. Έχω 6 αδέλφια. Στα 17 μου έμεινα έγκυος στη σήμερα 22 ετών κόρη μου και, τότε είχαμε πάει να μείνουμε στο σπίτι των γονιών μου», περιγράφει. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα 18 του αλλά λίγο μετά πέθανε ο παππούς και άφησε το μεγάλο του σπίτι σε ένα κτήμα, στον πατέρα της, τον γιο του.

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

«Εγώ και ο άνδρας μου δεν είχαμε πρόβλημα. Αργότερα αποκτήσαμε τρία παιδιά, 20 ετών, 14 ετών και 5 ετών και σήμερα είμαι έγκυος στο τελευταίο μου παιδί που είναι αγόρι και θα γεννηθεί τον Απρίλιο».

Από το παραμύθι στον εφιάλτη

Το ειδυλλιακό παραμύθι σύντομα θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη, όταν η γυναίκα ανακάλυψε τι γινόταν πίσω από την πλάτη της τα τελευταία 22 χρόνια.

«Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου, όταν επέστρεψα από ένα ταξίδι που είχα πάει με τις φίλες μου. Μπήκα στο υπνοδωμάτιο και είδα την μητέρα μου να κάνει σεξ με τον άντρα μου. Η μητέρα μου φώναζε να φύγω από το δωμάτιό ‘τους’, κάτι που με συγκλόνισε ακόμη περισσότερο».

Στη σοκαριστική ανακάλυψη που ακολούθησε, η γυναίκα έμαθε ότι ο άνδρας της είχε σχέση με την μητέρα της πριν ακόμη παντρευτούν.

Όπως εξομολογήθηκε ο σύζυγός της, η μητέρα της τον είχε «πλανέψει» όταν εκείνος ήταν 18 ετών και έμεναν στο ίδιο σπίτι, όπου έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις τουλάχιστον κάθε μήνα.

 «Ο κόσμος μου κατέρρευσε»

Ακολουθώντας το χρονικό του παράνομου δεσμού, η γυναίκα υπέθεσε ότι τα δίδυμα και τα νεότερα αδέλφια της θα μπορούσαν να είναι παιδιά του άνδρα της.

«Έκανα τους υπολογισμούς και τρομοκρατήθηκα στη διαπίστωση ότι οι δίδυμοι αδελφοί μου ο νεότερος αδελφός μου θα μπορούσαν να είναι παιδιά του συζύγου μου», εξήγησε.

Η γυναίκα αποφάσισε να αποκαλύψει τη συνταρακτική αλήθεια στον πατέρα της, ο οποίος επίσης συγκλονίστηκε με τα νέα.

«Οι φωνές της μητέρας μου ακούγονταν σε όλη τη γειτονιά όταν της μίλησε»

Αποκάλυψε το σκοτεινό μυστικό σε οικογενειακή γιορτή

Η γυναίκα όμως δεν σταμάτησε. Αποκάλυψε το οικογενειακό δράμα και σε μία οικογενειακή γιορτή στο σπίτι της αδελφής της.

«Στο πάρτι, έστειλα την κόρη μου και τα υπόλοιπα παιδιά στο υπόγειο να δουν ταινία, αφήνοντας στο σαλόνι μόνο τους ενήλικες, και τους είπα ακριβώς όσα μού είχαν παραδεχτεί».

Παρόλο που κάποιοι από την οικογένεια πήραν το μέρος της γυναίκας, δεν ενέκριναν όλοι την απόφασή της να αποκαλύψει σε όλους τον παράνομο δεσμό.

Έχασα την εμπιστοσύνη και την πίστη μου σε όλους τους άντρες

Τρία από τα μικρότερα αδέλφια της, όπως και ολόκληρη η οικογένεια του πρώην συντρόφου, και η αδελφή, την κατηγόρησαν που έριξε τη βόμβα. Από τότε, εξ αιτίας του σκανδάλου, η μητέρα της-κόρη ιερά-έχασε τη δουλειά της και δεν έχει πάψει να την κατηγορεί ότι «διέλυσε τη ζωή της».

«Μισώ τον πρώην άντρα μου με όλη μου τη δύναμη. Έκανε σεξ μαζί μου και με την μητέρα μου, πολλές φορές με διαφορά λεπτών. Άφησε έγκυο την μητέρα μου μία εβδομάδα αφού είχε αφήσει εμένα έγκυο, και εγώ ήμουν ευτυχισμένη που μοιραζόμουν την εμπειρία της εγκυμοσύνης με την μητέρα μου, ενώ στην πραγματικότητα κουβαλούσε στην κοιλιά της τα παιδιά του άντρα μου.  Διέλυσε την εμπιστοσύνη μου σ’ όλους τους άντρες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ