Ελένη Μενεγάκη: Πότε πήρε την απόφαση να φύγει από το Mega; – Τα λόγια της παρουσιάστριας στους συνεργάτες της

Γνωστή έγινε χθες (17/4) η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη από την νέα χρονιά δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με το Mega. Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου συνάντησε τον δημοσιογράφο Γιώργο Σκρομπόλα, ο οποίος ήταν και εκείνος που χθες γνωστοποίησε το γεγονός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θέλησε να μιλήσει, ενώ αρκέστηκε να πει ότι: «Η απόφαση να φύγει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega πάρθηκε πριν από λίγες μέρες».


Άνοιξε τον δρόμο για την Φαίη Σκορδά

Άνοιξε τον δρόμο για την Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην σημερινή (18/4) εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο για την Φαίη Σκορδά και το Mega. Συγκεκριμένα ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε: «Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται λοιπόν πως ανοίγει τον δρόμο για την Φαίη Σκορδά και το Mega.

Ξέρουμε ότι είχε γίνει μία συζήτηση, είχε γίνει μία προσέγγιση. Υπήρξε μία φημολογία παρασκηνιακή ότι η συζήτηση είχε φτάσει στο οικονομικό σκέλος και όταν μια συζήτηση φτάνει στο οικονομικό σκέλος καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε και για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την Ελένη Μενεγάκη και τον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως: «Επικοινώνησα με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού αμέσως μετά από αυτά τα δημοσιεύματα και μου το διέψευσε κατηγορηματικά. Ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη».

Τα λόγια της στους συνεργάτες της

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης μέσα από την σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μετέφερε μερικά από τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη προς τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, με βάση τον δημοσιογράφο, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων είπε στους συνεργάτες της: «Εμείς δεν θα είμαστε μαζί σε αυτό το υπέροχο κανάλι του χρόνου. Κοιτάξτε να δείτε τι θα κάνετε και να προχωρήσετε εσείς, σε αυτό εδώ το κανάλι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ