«Βόμβα» με την Ελένη Μενεγάκη: Αποχωρεί από το Mega; – Οι φήμες και το παρασκήνιο

H Ελένη Μενεγάκη έδωσε αρνητική απάντηση στις προτάσεις του MEGA πράγμα που σημαίνει πως μπαίνει τέλος στη συνεργασία της με το «Μεγάλο Κανάλι» στο τέλος της φετινής σεζόν. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε για την απόφασή της και τους συνεργάτες της, σύμφωνα με το zappit.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Όσο περνάει ο καιρός, οι σχέσεις μαλακώνουν – Δεν υπήρξε καμία διένεξη με την Ελένη Μενεγάκη»

Οι προτάσεις του Mega

Οι προτάσεις που είχε κάνει ο σταθμός στην παρουσιάστρια ήταν αρχικά για να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη είτε να μεταφερθεί στην βραδινή, με μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε να αναλάβει το τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Δηλαδή την ζώνη 10.00 – 13.00.

Το σημαντικότερο κομμάτι μεταξύ των δυο πλευρών για να «δώσουν τα χέρια» αφορούσε στο οικονομικό σκέλος, σύμφωνα με το zappit. Φαίνεται όμως πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση, σε ένα μάλλον «βελούδινο διαζύγιο».

Ελένη Μενεγάκη: Απαστράπτουσα στο κρεβάτι της σαν κοριτσάκι

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτή η έκβαση αναμένεται να προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων στον σταθμό καθώς ο χάρτης της ψυχαγωγίας θα επανασχεδιαστεί από την αρχή, ενώ πιθανώς κάποια άτομα να βρεθούν αντιμέτωπα με το φάσμα της ανεργίας αν δεν απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για ένα επαγγελματικό ραντεβού με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΚΑΪ με σκοπό να συζητηθεί ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αναμένουμε τις εξελίξεις… και φυσικά την έκβαση της συνάντησης.

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο» – Ο διάλογος με τον σεφ της 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ