Κατερίνα Ζαρίφη: «Όσο περνάει ο καιρός, οι σχέσεις μαλακώνουν – Δεν υπήρξε καμία διένεξη με την Ελένη Μενεγάκη»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της μαζί με τους συνεργάτες της στο πάνελ σχολίασε την ιστορική συνάντηση του Γιώργου Αυτιά και του Γιώργου Παπαδάκη μετά από 21 χρόνια κοινής συνεργασίας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Γιώργος Παπαδάκης – Γιώργος Αυτιάς: Η στιγμή της συνάντησής τους έπειτα από 21 χρόνια

Για όσους δεν θυμούνται κάποτε οι δύο άντρες ήταν συνεργάτες μέχρι την στιγμή που ο Γιώργος Αυτιάς ξεκίνησε να κάνει δικές του εκπομπές ως κεντρικός παρουσιαστής. Βέβαια, ο Γιώργος Αυτιάς όπως ανέφερε αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την εν λόγω συνεργασία και όλη η συνάντηση έγινε σε ένα θερμό κλίμα με τις «ευλογίες» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η Κατερίνα Ζαρίφη παρομοίασε αυτή την «επανασύνδεση», μ’ αυτήν που είχε κάνει ο Νίκος Κοκλώνης στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή καθώς πρόκειται για δύο ισχυρές και επιτυχημένες προσωπικότητες. Βέβαια, από την στιγμή που ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές χαίρει της στήριξης Μητσοτάκη άρα και των τηλεοπτικών εκπομπών που θα του δώσουν βήμα.

«Λύγισε» ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας για την αδελφή του: «Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική»

Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να μιλήσει για τη δική της σχέση με την Ελένη Μενεγάκη μετά το «διαζύγιο» της συνεργασίας τους. Έτσι, αναφέρθηκε και στην περίοδο της αποχώρησής της και στα δημοσιεύματα της εποχής που σχολίαζαν την μεταξύ τους σχέση.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε συγκεκριμένα:  «Όσο περνάει ο καιρός, οι σχέσεις μαλακώνουν. Θυμάμαι όταν είχα φύγει από την Ελένη Μενεγάκη, θυμάστε τα δημοσιεύματα… Τίποτα δεν είχε γίνει. Εμείς  διένεξη δεν είχαμε ποτέ. Θα μου πεις, μιλάγατε; Μα πώς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο που είσαι απέναντι; Μη γελιόμαστε. Δεν είχαμε βρεθεί τυχαία, πού να έρθει στον Βύρωνα; Στα κουτούκια που πάω εγώ;  Όλα με το που περνάει ο καιρός, ηρεμούν λιγάκι…».

Νίκος Παπαδάκης: Το φλερτ στα social media το δέχομαι με αγάπη, κάποιες στιγμές απαντάω

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ