Μαρινάκης: «Όχι» σε debate πολιτικών αρχηγών για τις Ευρωεκλογές

«Όχι» στη διεξαγωγή debate των πολιτικών αρχηγών για τις Ευρωεκλογές είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «στις ευρωεκλογές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι εκείνοι που δίνουν τη μάχη» ενώ «debate γίνεται συνεχώς στη Βουλή».

«Σε καμία από τις προηγούμενες διαδικασίες των ευρωεκλογών δεν είχε γίνει τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων» πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

Ο κ. Μαρινάκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του με αναφορά στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον πληθωρισμό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο πληθωρισμός τροφίμων εμφάνισε σημαντική αποκλιμάκωση, καθώς από 6,7% το Φεβρουάριο διαμορφώθηκε σε 5,3% τον Μάρτιο» και πρόσθεσε ότι «φαίνεται, λοιπόν, ότι στις κατηγορίες προϊόντων που έχουμε πραγματοποιήσει παρεμβάσεις με στόχο τη μείωση των τιμών, οι παρεμβάσεις αυτές αποδίδουν. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έλεγχοι με αμείωτους ρυθμούς και καταλογίζονται νέα πρόστιμα όπου εντοπίζονται παραβάσεις».

Ακόμα ανέφερε ότι «ξεκινά από σήμερα η υποβολή των αιτήσεων στο gov.gr για την υπαγωγή στο πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” που χρηματοδοτεί το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με ποσό 50.000.000 ευρώ και αφορά ανακαινίσεις και επισκευές, σε περίπου 12.500 κενές κατοικίες με σκοπό να διατεθούν στη συνέχεια για μακροχρόνιες μισθώσεις».

Αναφέρθηκε στην επιστολική ψήφο λέγοντας ότι «περισσότεροι από 72.000 Έλληνες από 110 διαφορετικές χώρες έχουν κάνει αίτηση προκειμένου να ψηφίσουν στις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μέσω επιστολικής ψήφου. Η διαδικασία των αιτήσεων θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 29 Απριλίου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ