«Είχα σχέση με την καλύτερη φίλη μου και τον άντρα της» – Γυναίκα «μονόκερος» αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για την κρυφή συμφωνία τους

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας υπήρξε «μονόκερος», ένας όρος ο οποίος συχνά χρησιμοποιείται για ένα άτομο που μπαίνει στη σχέση ενός ζευγαριού ως τρίτο, με τη συγκατάθεση όλων των πλευρών. Σήμερα περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες από την εμπειρία της: Πώς ξεκίνησε η «τριάδα», πώς έκρυψαν την συμφωνία τους και γιατί έληξε.

Η ανώνυμη χρήστης του Reddit, που εκτιμάται ότι διαμένει στις ΗΠΑ, έριξε «βόμβα» καθώς αποκάλυψε ότι είχε σχέση με την καλύτερή της φίλη και τον σύζυγό της. Μάλιστα κάλεσε τους χρήστες του διαδικτύου να την ρωτήσουν οτιδήποτε ήθελαν, σχετικά με αυτή την πολυγαμική συμφωνία, η οποία διήρκεσε «πάνω από ένα χρόνο». Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προφανώς ανταποκρίθηκαν και έθεσαν τις ερωτήσεις τους στην μυστηριώδη γυναίκα.

Η ανάρτησή της έγραφε: «Ήμουν «μονόκερος» σε έναν γάμο… «Βασικά σημαίνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος. Είχα σχέση με την καλύτερή μου φίλη και τον άντρα της. Ρώτα με οτιδήποτε».

Σύμφωνα με το Ok Cupid, ένας μονόκερος σε μια σχέση είναι «όταν ένα ζευγάρι προσκαλεί ένα άλλο άτομο να συνδεθεί μαζί του ως τρίτος ερωτικός σύντροφος. Η σύνδεση αυτή θα μπορούσε να είναι για μια νύχτα ή θα μπορούσε να είναι μια μακροπρόθεσμη συμφωνία που απολαμβάνουν και οι τρεις».

Πώς ξεκίνησαν όλα

Αφού ρωτήθηκε για την εμπειρία της και για το πώς ξεκίνησαν όλα, η γυναίκα άρχισε να αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Είπε: «Πίναμε και καπνίζαμε ένα βράδυ και αστειευόμασταν γι’ αυτό. Τίποτα δεν συνέβη και οι επόμενες μέρες ήταν κάπως άβολες γιατί πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θέλουν κάτι όταν βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και μου μίλησε η φίλη μου και είπε ότι το έλεγε σοβαρά, επιμένοντας ότι θέλει ένα τρίτο άτομα στη σχέση της με τον σύζυγό της. Μετά, λίγους μήνες αργότερα, συνέβη. Θέσαμε όρια και κανόνες και ήμουν μαζί της αρχικά, χωρίς αυτόν, μόνο και μόνο για να το δοκιμάσουμε. Σταδιακά εντάχθηκε και εκείνος στη διαδικασία και έγινε μια πλήρης σχέση».

Όπως πρόσθεσε, αν και ήταν λίγο περίεργο στην αρχή, γρήγορα έγινε «καταπληκτικό». Ένας χρήστης βρήκε την ευκαιρία στη συνέχεια να την ρωτήσει πώς «ένιωθε άνετα» με το παντρεμένο ζευγάρι.

«Πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βεβαιωθώ ότι τα συναισθήματά της ήταν αληθινά. Φρόντισα να μην ένιωθε ποτέ ότι τον ήθελα περισσότερο και αν τον ήθελα, θα μιλούσαμε και θα βλέπαμε πώς θα μπορούσα να την διαβεβαιώσω ότι δεν έμπαινα ανάμεσα στη σχέση τους».

«Αυτό θα μπορούσε να σταματήσει ανά πάσα στιγμή. Έκανε το ίδιο για μένα. Αν ήθελα ποτέ να σταματήσω να είμαι μαζί του, τελείωσε. Αν ήθελα ποτέ να σταματήσω όλη αυτή τη σχέση, ήταν διασκεδαστική όσο κράτησε.  Πήρε λίγο χρόνο, αλλά ειλικρινά λειτούργησε καλά και είναι ακόμα ευτυχισμένοι, παντρεμένοι και εμείς είμαστε ακόμα φίλες!».

Το σεξ ήταν το καλύτερο κομμάτι της σχέσης

Στη συνέχεια, η «μονόκερος» μοιράστηκε ότι το «σεξ» ήταν το καλύτερο μέρος της σχέσης, προσθέτοντας ότι εκτιμούσε επίσης την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία που είχαν οι τρεις τους.

Σημείωσε ότι η σχέση των τριών δεν έμεινε εντός των τειχών της κρεβατοκάμαρας, καθώς πήγαινε μαζί με τον άντρα για ψάρεμα, ενώ περνούσε ώρα με την γυναίκα, φτιάχνοντας η μία τα νύχια της άλλης. Όπως εξήγησε, και οι τρεις κράτησαν τη σχέση τους κρυφή από τα παιδιά του ζευγαριού, ενώ στη συνέχεια περιέγραψε πως τελείωσε υπό καλές συνθήκες. Είχε αποφασίσει ότι ήθελε να κάνει τα δικά της παιδιά, οπότε είχε καταλάβει ότι έπρεπε να φύγει από αυτή την σχέση.

Ήθελε τα δικά της παιδιά

«Ήταν ένα καθαρό διάλειμμα. Τελείωσε γιατί συνειδητοποίησα ότι θέλω να κάνω τα δικά μου παιδιά. Αγαπούσα (και εξακολουθώ να αγαπώ) τα παιδιά της και ήθελα το ίδιο και για μένα. Ήξερα ότι αυτό δεν ήταν εφικτό σε αυτήν την κατάσταση».

«Θα ήταν πολύ περίεργο κατά τη γνώμη μου να αποκτήσω το παιδί του συγκεκριμένου άνδρα. Δεν νομίζω ότι θα ξαναγίνω φίλη μαζί του στο μέλλον. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να επωφελείται κάπως με το να εμπιστευτώ έναν άλλο άνδρα που δεν είναι ο σύζυγός μου και παρότι έχω άνδρες φίλους, είναι διαφορετικά μαζί του, επειδή είναι κάποιος που θα ένιωθα άνετα να του μιλήσω, καθώς γνωρίζει ήδη την ιστορία μου. Είναι σαν αναζητώ μπελά και δεν θέλω να φλερτάρω με τίποτα που μπορεί να βλάψει τον σύζυγό μου ή την γυναίκα του», αναφέρει.

«Νομίζω ότι μία συζήτηση για αυτό θα βοηθούσε, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο. Θα ήταν απλώς πιο εύκολο να υπάρχουν ήδη τα όρια όταν φτάσει η στιγμή να τελειώσει η σχέση».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ