Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αποκαλυπτική η κατάθεση ενός εκ των τραυματιών – «Μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε»

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση ενός εκ των τριών τραυματιών στην επίθεση με πυροβολισμούς που έγινε το πρωί του Σαββάτου (16/12) στο Γκάζι. Οι τρεις τραυματίες από την παρέα των Κρητικών, που διασκέδαζαν στην περιοχή σε μπάτσελορ για επικείμενο γάμο, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ένας εξ’ αυτών, μίλησε στους αστυνομικούς και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λίγο πριν δεχτούν τα πυρά των δραστών, που επέβαιναν στο ανθρακί τζιπ.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μία λακκούβα και μας έριξε λασπόνερα. Αντιδράσαμε φωνάζοντας “ε, τι κάνεις;”. Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να “προκαλέσει” τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου», φέρεται να κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

«Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άνδρες και μας ζήτησαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε», φέρεται να περιέγραψε ο ένας των τριών τραυματιών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών και ιδιαίτερα τον «πιστολέρο» της επίθεσης στο Γκάζι. Οι αρχές εκτιμούν ότι πιθανόν να έχουν επιχειρήσει να φύγουν από την χώρα, περνώντας από τα σύνορα στη γειτονική Αλβανία.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες της επίθεσης είναι κακοποιοί αλβανικής υπηκοότητας, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Μάλιστα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τέσσερα βίντεο ντοκουμέντα, τραβηγμένα από διαφορετικά σημεία της περιοχής, τα οποία βοηθούν στις έρευνες.

Δείτε βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ