Αποκάλυψε μυστικό 40 ετών – «Κατέστρεψα την οικογένεια μου με το δώρο γενεθλίων του πατέρα μου»

Ένας άντρας αποκάλυψε πώς κατέστρεψε ολόκληρη την οικογένειά του με ένα δώρο γενεθλίων που έδωσε στον πατέρα του.

Ο άντρας θεώρησε ωραίο να κάνει ένα τεστ DNA για να ερευνήσει τις ρίζες του και ανακάλυψε ένα μεγάλο μυστικό που είχε κρατηθεί κρυφό.

«Πάντα ήμουν περίεργος για το πλήρες γενεαλογικό δέντρο μου. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν ότι ήταν κυρίως Ευρωπαίοι, Βρετανοί και Ιρλανδοί από την πλευρά της μαμάς μου και Γερμανοί από την πλευρά του μπαμπά μου. Δεν ξέραμε ποτέ κάτι περισσότερο», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άντρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι και οι δύο γονείς του είχαν μπλε μάτια, ενώ εκείνος είχε βαθύ καφέ. Αυτό δεν ήταν γενετικά αδύνατο αλλά είναι αρκετά σπάνιο.

Η μητέρα του πέθανε το 2017. Όσο πλησίαζαν τα γενέθλια του πατέρα του αποφάσισε να μάθει περισσότερα για την καταγωγή του. Μόλις αγόρασε τα κιτ για τα τεστ DNA τα καταχώρησε μαζί για να μπορούν να συγκρίνουν τα αποτελέσματα.

«Κατέστρεψα την οικογένεια μου με το δώρο γενεθλίων του πατέρα μου»

Τελικά πήρε μία απάντηση που τον άφησε άφωνο. «Μόλις είδα τα αποτελέσματά μας μπήκα και έλεγξα τις συγκρίσεις μας και με έπιασε η καρδιά μου», ανέφερε ο άνδρας. Το έγγραφο ανέφερε: «Η γενετική σας σχέση: Δεν ανιχνεύουμε κοινό DNA μεταξύ εσάς και του..  Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχετε κοινούς προγόνους στις τελευταίες 4 γενιές».

Οι γονείς του ήταν παντρεμένοι για 17 χρόνια πριν γεννηθεί και έμειναν παντρεμένοι για ακόμη 40 χρόνια μετά μέχρι τον θάνατο της μητέρας του. «Είχαν έναν υπέροχα όμορφο γάμο και μέχρι σήμερα ο μπαμπάς μου εξακολουθεί να καυχιέται ότι δεν μάλωναν ποτέ για τίποτα», συνέχισε ο άνδρας.

«Και αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω στον μπαμπά μου κλαίγοντας, για να του πω ότι οι γενετικές μας εξετάσεις αποκαλύπτουν ότι μπορεί να μην είναι ο βιολογικός μου πατέρας», τόνισε ο άνδρας.

Ωστόσο ο πατέρας του αρνήθηκε να πιστέψει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ήταν «ανένδοτος ότι δεν συνέβη ποτέ καμία ύποπτη υπόθεση».

Πρόσθεσε ότι αγαπούσε ακόμα τον μπαμπά του, αλλά τώρα αναρωτιέται ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν στα σχόλια της ανάρτησης.

Ένα άτομο έγραψε: «Είναι ακόμα ο μπαμπάς σου». Ένας άλλος σχολίασε: «Είναι πιθανό το τεστ να είναι λάθος και είμαι βέβαιος ότι ο ιστότοπος έχει δήλωση αποποίησης ευθύνης για αυτές τις περιπτώσεις. Μερικά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά με αυτά τα τεστ».
Ένας άλλος σχολίασε: «Απλώς θυμηθείτε, πανομοιότυπα τρίδυμα έκαναν αυτό το τεστ και το καθένα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ