Ανακάλυψε σε οικογενειακό δείπνο ότι έχει συγγένεια με τον σύντροφό της – «Ήταν από τους πιο δύσκολους χωρισμούς της ζωής μου»

Μία γυναίκα αφηγείται την ιστορία για το πώς η ζωή της άλλαξε τελείως όταν ανακάλυψε τυχαία ότι είναι συγγενείς με το αγόρι της, με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

«O σύντροφός μου μέθυσε και μού αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με τη θετή του αδελφή» – Διχασμένη η 35χρονη αν πρέπει να χωρίσει ή όχι

«Πίστευα ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου»

Η ζωή μίας γυναίκας ήρθε πάνω-κάτω, όταν ανακάλυψε ότι είναι συγγενείς με το αγόρι της. Είχαν δεσμό επί πέντε μήνες, αφού γνωρίστηκαν μέσα από την εφαρμογή γνωριμιών Hinge, και, κάποια στιγμή, αποφάσισαν να τον συστήσει και στους γονείς της. Προς έκπληξη της, οι γονείς της ήδη γνώριζαν το αγόρι, και μάλιστα πολύ καλά. Για τον φίλο της, η κοπέλα είπε ότι «Αρχίσαμε να μιλάμε στο Hinge και είχε το πιο ήρεμο βλέμμα,  τα ομορφότερα καστανά μάτια. Πίστευα ότι είναι ο άνθρωπός μου», έγραψε στο Reddit.

«Οι γονείς μας κοιτάχτηκαν περίεργα»

«Αφού ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, αποφασίσαμε να βρεθούμε,  το ένα έφερε το άλλο, και τα φτιάξαμε. Τα είχαμε για πέντε μήνες μέχρι τη στιγμή του σοκ. Είμαστε και οι δύο περίπου 20 χρονών και μένουμε μακριά από την πόλη μας, οπότε δεν είχε τύχει να γνωρίσουμε ο ένας τους γονείς του άλλου. Αντί για το παραδοσιακό μοτίβο, ο ένας να πάει στο σπίτι του άλλου για να γνωρίσει την οικογένεια αποφασίσαμε να κανονίσουμε ένα δείπνο έξω, όπου θα έρχονταν οι γονείς και των δύο. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε ποια θα είναι η έκβαση της ιστορίας», είπε η κοπέλα στη Mirror.

Ο σύντροφός της πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή – «Μετά έμαθα για την διπλή ζωή του»

«Είχαν 30 χρόνια να συναντηθούν»

Με το που έφτασε το ένα ζευγάρι στο εστιατόριο, ο πατέρας της σηκώθηκε όρθιος για να χαιρετίσει την μητέρα του αγοριού, αλλά έχασε το χρώμα του, όταν συνειδητοποίησε. Η κοπέλα συνεχίζει: «Ο πατέρας μου κοίταξε κατευθείαν την ξαδέρφη του (την μητέρα του αγοριού). Εκείνη δεν κατάλαβε αμέσως. Οι δύο οικογένειες έμεναν σε πολύ μακρινές πόλεις, και τα ξαδέρφια είχαν 30 χρόνια να συναντηθούν. Το ότι εγώ και το αγόρι μου ζούσαμε στην ίδια πόλη, ήταν απλή σύμπτωση».

«Καταλάβαμε από τον τρόπο που κοιτάχτηκαν, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά μας είπαν ότι είμαστε συγγενείς. Αν και με το αγόρι μου αγαπιόμασταν, ξέραμε ότι έπρεπε να χωρίσουμε. Ήταν από τους πιο δύσκολους χωρισμούς της ζωής μου, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει, για το καλό της οικογένειας. Στους φίλους μου, είπα ότι χωρίσαμε επειδή δεν τα βρήκαμε»

Σχολιάζοντας την ιστορία της, ένας αναγνώστης, παρατήρησε ότι: «Οι πιο δύσκολοι χωρισμοί είναι αυτοί που οφείλονται στις συνθήκες και όχι στην ασυμβατότητα ή σε προσωπικά ζητήματα. Ειλικρινά, σε θαυμάζω».

Κάποιος άλλος, σχολίασε: «Είναι δύσκολη κατάσταση. Ακόμη και αν ο νόμος επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε δεύτερα ξαδέρφια, εξακολουθεί να είναι μία άσχημη κατάσταση. Μπράβο σας που το διαλύσατε χωρίς φασαρίες».

Ένας τρίτος είπε πως «Ο γάμος μεταξύ πρωτεξαδέλφων είναι πολύ συνηθισμένος σε πολλά μέρη του κόσμου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ