«O σύντροφός μου μέθυσε και μού αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με τη θετή του αδελφή» – Διχασμένη η 35χρονη αν πρέπει να χωρίσει ή όχι

Μία γυναίκα μοιράζεται τον προβληματισμό της καθώς ο σύντροφός της, ενώ ήταν μεθυσμένος, της αποκάλυψε πως είχε κοιμηθεί με την θετή του αδελφή στο παρελθόν.

Η 35χρονη σε ανάρτησή της στο δίκτυο Reddit, αποκάλυψε ότι στη διάρκεια μιας εκδρομής, είπε στον σύντροφό της ότι συμπαθεί πολύ τη θετή αδελφή του, την οποία έχει συναντήσει μόλις δύο φορές στη ζωή της. Ως απάντηση, ο σύντροφος της, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, είπε ότι θα του άρεσε αν άρχιζε να ντύνεται όπως η θετή του αδελφή. Η γυναίκα βρήκε την πρότασή του πολύ περίεργη και τον πείραξε, λέγοντάς του ότι είναι τσιμπημένος με τη θετή αδελφή του. Όμως, δεν μπορούσε καν να φανταστεί την απάντηση που θα έπαιρνε.

“Μου εξομολογήθηκε ότι έχουν κοιμηθεί αρκετές φορές μαζί”

«Μού εξομολογήθηκε ότι, περισσότερα από 15 χρόνια πριν κοιμήθηκε αρκετές φορές με εκείνη». «Όταν μού το ομολογούσε, έμοιαζε να είναι περήφανος γι’ αυτό κάτι που με απώθησε κάπως». Ο άνδρας είπε στη σύντροφό του ότι κανείς στην οικογένεια δεν γνωρίζει την κατάσταση και ότι ο μόνος στον οποίον έχει εκμυστηρευτεί το συμβάν, είναι ο κολλητός του φίλος.

“Δεν αντέχω να τον κοιτάζω”

«Τώρα πια με το ζόρι αντέχω να τον κοιτάζω, νιώθω περισσότερο από αηδιασμένη και έχω αρχίσει ν’ αναθεωρώ τη σχέση μας». Επιπλέον, η γυναίκα είπε στην ανάρτησή της ότι είναι αναγκασμένη να μείνει με ολόκληρη την οικογένεια για ακόμη τρεις ημέρες, αλλά θέλει να γυρίσει στο σπίτι της απεγνωσμένα.

“Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό”

Η γυναίκα εξήγησε ότι, ως μοναχοπαίδι που είναι δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο «αφύσικο» είναι να έχεις κάνει σεξ με τη θετή αδελφή σου, και ανησυχεί μήπως αντιδρά υπερβολικά. «Νιώθω ρηχή που τον κρίνω τόσο αρνητικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι διχασμένη και η οικογενειακή εκδρομή έχει καταστραφεί» τόνισε.

Οι αναγνώστες απαντούν

Οι χρήστες του Reddit κατέκλυσαν την ανάρτηση με σχόλια και εξέφρασαν τη γνώμη τους, με πολλούς απ’ αυτούς να δηλώνουν σοκαρισμένοι με την κατάσταση.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση ενός αναγνώστη: «Ακόμη και αν δεν ήταν η θετή του αδελφή, το να σου ζητάει να ντυθείς όπως μία γυναίκα που είχε κάνει σεξ στο παρελθόν και να θυμάται το σεξ μαζί της, είναι μεγάλη προσβολή».

Ένας άλλος είπε: «Είναι πολύ περίεργο αυτό που έγινε, τώρα περιμένει να κάνετε παρέα όλοι μαζί; Επίσης, καταλαβαίνω ότι εξακολουθεί να τη θέλει. Πώς μπορείς να τον εμπιστεύεσαι και να είσαι ήσυχη όσο είναι κοντά της;».

«Θα μού ερχόταν αναγούλα σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση. Παράτησέ τον» έγραψε άλλος χρήστης.

Μία αναγνώστρια  παρατήρησε: «Έχοντας θετό αδελφό, μπορώ να σου πως με σιγουριά ότι η κατάσταση είναι αηδιαστική. Γνωρίζω τον αδερφό μου από την ηλικία των οκτώ ετών, είμαστε συνομήλικοι. Δεν μπορώ να διανοηθώ να τον δω ερωτικά».

Ένας ακόμη τολμηρός αναγνώστης πρότεινε: «Ρίξε τη ‘βόμβα’ στην οικογένεια και φύγε με το πρώτο αεροπλάνο».

«Είναι διαστροφή να σου ζητάει να ντυθείς όπως εκείνη», «Θα τους εμπιστευόσουν μαζί; Δεν θα μού έκανε εντύπωση αν συνεχίζουν να κάνουν σεξ» έγραψαν άλλοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ