Αν πληγώσεις αυτά τα 5 ζώδια, θα το μετανιώσεις πικρά

Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τον χωρισμό. Μπορεί να μην αφήνετε τον σύντροφό σας – ή μάλλον, τον πρώην σας – να σας βλέπει να κλαίτε ή να θυμώνετε, αλλά όταν είστε μόνοι, κάνετε ό,τι χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα.

Ζώδια: 6 ζευγάρια που είναι γραφτό να έχουν τις πιο επικές ιστορίες αγάπης

Για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι πιο εύκολο να ξεπεράσουν ένα χωρισμό, αν και γενικά ο κανόνας είναι πως όταν κάποιος πληγώνεται μετά το τέλος μιας σχέσης, νιώθει χάλια. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε με κάποιον ή πόσο κακός ήταν ο χωρισμός, τα συναισθήματα δεν εξαφανίζονται από την μία μέρα στην άλλη.

Μερικά από τα ζώδια είναι σε θέση να ελέγξουν τα συναισθήματά τους πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν είναι πραγματικά αναστατωμένα από έναν χωρισμό ή αν δεν τους ενδιαφέρει η σχέση που είχαν. Για τα άλλα ζώδια, όταν ραγίζει η καρδιά τους είναι καταστροφικό.  Ο χωρισμός για αυτά τα ζώδια είναι εξίσου σημαντικός με τον έρωτα.  Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορεί να τους πάρει σχεδόν διπλάσιο χρόνο για να ανακάμψουν, σε σχέση με άλλα ζώδια.

Είναι πιθανό να μην σας αφήσουν ποτέ να ξεχάσετε αυτό που κάνατε. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως εκδίκηση, αλλά σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια αναστάτωση και θα περάσετε… δύσκολα. Μπορεί να ειπωθούν χοντράδες, ενώ υπάρχει περίπτωση ο χωρισμός να είναι τόσο κακός που να μην θέλει να σας ξαναδεί ποτέ.

Αυτά είναι τα 5 πέντε ζώδια που θα μετανιώσετε αν ποτέ τα πληγώσετε

  • Καρκίνος
  • Ζυγός
  • Σκορπιός
  • Τοξότης
  • Ιχθύες

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό άτομο γενικά, αλλά όταν πρόκειται για σχέσεις, αυτά τα συναισθήματα αγάπης και θαυμασμού διπλασιάζονται. Όταν τα πράγματα μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της αρχίσουν να δυσκολεύουν, θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή.

Αν πληγώσεις έναν Καρκίνο, καλύτερα να έχεις έναν πολύ καλό λόγο για αυτό. Ακούγεται ανόητο, αλλά ο Καρκίνος θα προτιμούσε να ραγίσει η καρδιά του επειδή οι δυο σας ερωτευτήκατε παράφορα, παρά λόγω απιστίας ή κάποιου ψέματος.

Αν συμβεί αυτό, δεν θα σε κοιτάξει ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι αν πληγώσεις έναν Καρκίνο,  μπορεί από εκείνο το σημείο και μετά να είσαι απλώς ένας ξένος για αυτόν.

Ζυγός

Ο Ζυγός φαίνεται ότι είναι ένα ευγενικό είδος εραστή όσον αφορά τις σχέσεις, αλλά όταν πληγώνεται τα πάντα αλλάζουν. Όταν πρόκειται για ερωτική απογοήτευση, ο Ζυγός είναι η ενσάρκωση του «όλα είναι δίκαια στην αγάπη και στον πόλεμο».

Μπορεί να μην του αρέσει η σύγκρουση, αλλά θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να σου αποδείξει πόσο πληγωμένος είναι, αφού του έχεις ραγίσει την καρδιά. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα προσπαθήσει να σου κάνει κάτι παρόμοιο στην πορεία.

Υπάρχουν διπλωματικοί τρόποι για να χωρίσεις με έναν Ζυγό. Στην αντίθεση περίπτωση, υπάρχουν ολικές εκρήξεις που θα οδηγήσουν στο εξής: Δεν κοιτάξει ο ένας τον άλλο, ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τα κάνει όλα με πάθος ή δεν τα κάνει καθόλου. Αυτό περιλαμβάνει και την αγάπη, φυσικά. Επειδή ερωτεύεται δύσκολα, είναι λογικό ότι ξεχνά και την αγάπη δύσκολα. Όταν ραγίζετε την καρδιά ενός Σκορπιού, να είστε προετοιμασμένοι να απαντήσετε σε όλα μέχρι να είναι ικανοποιημένος.

Όταν ένας Σκορπιός αντιμετωπίζει ερωτική απογοήτευση, θα κάνει τα πάντα για μάθει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισες μαζί του, οπότε είναι καλύτερα να είσαι ειλικρινής αμέσως αντί να λες ψέματα. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι μπορείς να ξεφύγεις από κάτι, με έναν Σκορπιό δεν μπορείς.

Μπορεί να προσπαθήσει να σας κάνει να φωνάξετε και να είστε επιθετικοί στον χωρισμό, ειδικά αν επιχειρήσει να σας προκαλέσει με προσβολές και κατηγορίες, αλλά αυτό είναι μόνο επειδή θέλει να ξέρετε ακριβώς τι νιώθει εκείνη τη στιγμή.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν φαίνεται να είναι ο τύπος του ατόμου που παγιδεύεται στα συναισθήματα μιας σοβαρής σχέσης, αλλά αυτό συμβαίνει όταν ερωτεύεται κάποιον. Πάντα, εξακολουθεί να εκτιμά πολύ την ελευθερία του. Όμως αν το άλλο μισό του το καταλάβει, μπορεί να έχει μια απίστευτα επιτυχημένη σχέση.

Αν ραγίσεις την καρδιά ενός Τοξότη, θα μετατραπεί σε κάποιον εντελώς διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που όλοι πιστεύουν ότι είναι. Ενώ συνήθως μισεί τους προσκολλημένους ανθρώπους, ο Τοξότης θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να σας εμποδίσει να τον εγκαταλείψετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα γίνει ο ίδιος η σκιά σας. Αυτό δηλαδή που απεχθάνεται.

Μπορεί να μην του αρέσει το άτομο στο οποίο μεταμορφώνεται, όταν πληγωθεί, αλλά αφού έχει αφιερώσει τόσο χρόνο και αγάπη σε κάποιον, του είναι δύσκολο να αντιδράσει διαφορετικά.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες όταν ερωτεύονται, είναι σαν ζουν σε ένα όνειρο. Έτσι, όταν στη σχέση αρχίζουν να υπάρχουν ένταση και προβλήματα, μπορεί να το πάρει πολύ βαριά. Επειδή είναι η σχέση του, θα κατηγορεί σχεδόν πάντα τον εαυτό του για την αποτυχία της κατάστασης, ακόμα κι αν δεν έφταιγε αυτός.

Τα ευαίσθητα ψαράκια συνήθως δεν θυμώνουν όταν η καρδιά τους ραγίζει, αλλά μάλλον νιώθουν απαρηγόρητοι. Είναι σαν να βιώνουν έναν μικρό θάνατο. Επειδή είναι τόσο συναισθηματικά και διαισθητικά άτομα, μπορεί να αισθανθούν ότι κάτι δεν πάει καλά πριν το κάνει ο άλλος στη σχέση.

Όταν τους ραγίσεις την καρδιά, οι Ιχθύες θα σε κοιτάζουν πάντα σαν να είσαι ένας ξένος. Θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να βεβαιωθούν για δύο πράγματα: να μείνεις ξένος και να μην τους πληγώσεις ξανά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ