Το απόλυτο hack για να μην τελειώνει η μπαταρία του iPhone σας

Ένας χρήστης iPhone ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μια ρύθμιση που κάνει την μπαταρία του κινητού «απεριόριστη»

Αν παρατηρείτε ότι το τηλέφωνό σας χρειάζεται φόρτιση πιο γρήγορα από το κανονικό, ή δεν φαίνεται ποτέ να έχει αρκετή φόρτιση – αυτό το hack θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Δημοσιεύοντας το hack στο TikTok, ο χρήστης “T-Sply” αποκάλυψε πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η πολύ χρήσιμη μέθοδος. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι σας δίνει «απεριόριστη μπαταρία».

Πώς να ενεργοποιήσετε το hack;

Πηγαiνετε στις Ρυθμίσεις του iPhone σας. Μεταβείτε στην ενότητα Προσβασιμότητα (Accessibility), και μετά επιλέξτε «Εμφάνιση και μέγεθος κειμένου» (Display & Text Size). Στην συνέχεια ενεργοποιήστε την επιλογή «Μείωση λευκού σημείου» (Reduce White Point).

Όσο περισσότερη μπαταρία θέλετε να εξοικονομήσετε, τόσο πιο ψηλά θα πρέπει να θέσετε το ποσοστό. Ωστόσο, αυτό θα σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε πολύ περισσότερο να διαβάζετε την οθόνη του κινητού σας όταν δεν υπάρχει αρκετό φως.

Βεβαίως αυτό το hack είναι χρήσιμο και για όταν ετοιμάζεστε να πέσετε για ύπνο και παίζετε με το κινητό σας. Τη νύχτα, τα έντονα φώτα μπορεί να είναι εξίσου κακά για εσάς όσο και το μπλε φως, επειδή ξυπνούν τον εγκέφαλό μας.

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι το μπλε φως που εκπέμπεται από τα τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας πριν από τον ύπνο μπορεί να εμποδίσει την ικανότητά μας να κοιμηθούμε. Αν δεν θέλετε να κάνετε τις αποχρώσεις στο τηλέφωνό σας πιο ζεστές, υπάρχει τρόπος να κάνετε απλώς την οθόνη σας πιο αχνή.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου, κάνοντας swipe προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης σας. Eντοπίστε το εικονίδιο «ήλιος» και προσαρμόστε την φωτεινότητα σε ένα σημείο όπου τα μάτια σας μπορούν ακόμα να βλέπουν άνετα. Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε αυτό πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις.

Η μυστική ρύθμιση του iPhone που αποστραγγίζει την μπαταρία

Ένας άλλος εμπειρογνώμονας κινητών τηλεφώνων αποκάλυψε μια πρόσθετη μυστική ρύθμιση του iPhone που επίσης «εξαφανίζει» την μπαταρία του κινητού σας. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στην ενότητα Γενικά και στη συνέχεια στην «Ανανέωση Εφαρμογών στο Παρασκήνιο» (Background App Refresh). Βεβαιωθείτε ότι αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη.

 πηγή: FOXreport.gr

5 ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα στο Netflix και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη

Instagram: Η νέα ρύθμιση που θα μπορούσε να αποκαλύψει κατά λάθος τα μυστικά σας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ