Αυτός ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής της κόρης του Elvis Presley

H Lisa Marie Presley, Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός, ήταν το μοναδικό παιδί του Elvis Presley και της Priscilla Presley. Έκανε καριέρα στην μουσική βιομηχανία και κυκλοφόρησε τρεις δίσκους. Γεννήθηκε στο Memphis την 1η Φεβρουαρίου 1968, αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο, στις 12 Ιανουαρίου 2023.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ενώ όλοι θα πίστευαν ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής της Lisa Marie, όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, θα ήταν ο πατέρας της, που ήταν ο βασιλιάς του rock & roll, στην πραγματικότητα η μικρή είχε άλλον τραγουδιστή που θαύμαζε πολύ. Και αυτός ήταν Βρετανός, ο Elton John.

Πράγματι σε πολύ μικρή ηλικία, η Lisa Marie ζήτησε από τον πατέρα της μερικούς δίσκους του Elton John, ως δώρο για τα Χριστούγεννα του 1974. Ο Elvis της έδωσε 5 άλμπουμ του Elton John, αλλά η μικρή διαπίστωσε ότι οι δίσκοι ήσαν ανοιγμένοι, είχαν αποσφραγιστεί από την συσκευασία τους. Ο μπαμπάς της ήθελε να ακούσει ποιος ήταν ο τραγουδιστής, που άρεσε στην κόρη του περισσότερο από εκείνον. Και μάλιστα ο Elton John άρεσε και στον Elvis Presley.

Έπειτα από αυτό το περιστατικό, ο Elvis κανόνισε η μικρή Lisa Marie να πάει να συναντήσει τον Elton John, την ημέρα των γενεθλίων της, όταν έκλεινε τα 7 της χρόνια, την 1η Φεβρουαρίου 1975. Από όπου και η ερασιτεχνική φωτογραφία. Ο Elvis Presley γνώρισε τον Elton John έναν χρόνο αργότερα, στις 27 Ιουνίου του 1976 στο Maryland.

Lisa Marie Presley Elton John

Παρακάτω θα βρείτε μιά ιστορική στιγμή. Τον Axl Rose να παίζει πιάνο και να τραγουδάει το κομμάτι των Guns N’ Roses “November Rain”, στην κηδεία της Lisa Marie Presley.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Χ (Twitter): @IosifAvramoglou – Facebook.com/avramoglou – Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ