MasterChef: Το παράπονο του Σοφοκλή που «πάγωσε» τους κριτές – «Είμαστε παντρεμένοι άνθρωποι με παιδιά»

Αντιμέτωπες με το πρώτο Mystery Box της εβδομάδας βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (5/2) οι δύο ομάδες στο MasterChef. Γκρι και μπορντό μπριγάδα σχημάτισαν ζευγάρια προκειμένου να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς στις μεταξύ τους μαγειρικές μονομαχίες.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασαν από τους πάγκους των παικτών, συζητώντας μαζί τους για τα πιάτα που σκοπεύουν να τους παρουσιάσουν. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα τόσο από τους κριτές όσο και από τους παίκτες.

Πλησιάζοντας τον Σοφοκλή, οι δύο κριτές του MasterChef δέχτηκαν ένα… παράπονο από τον διαγωνιζόμενο, το οποίο αφορούσε στη γοητεία τους απέναντι στις γυναίκες.

«Ένα παράπονο έχω από εσάς, θα το πω δημόσια. Μας έχετε φάει τις γυναίκες. Σε όποια είπα ότι έρχομαι εδώ μου είπε “θα πεις στον Κουτσόπουλο αυτό”, “στον Κοντιζά αυτό”, “στον Ιωαννίδη αυτό”. Ντάξει…», είπε ο 30χρονος Σοφοκλής Πούλης στους δύο κριτές, οι οποίοι έμειναν άφωνοι με την παρατήρηση.

«Είμαστε παντρεμένοι άνθρωποι με παιδιά» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Εγώ έχω τρία παιδιά» πρόσθεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον «θείο Λέο» να σχολιάζει με χιούμορ: «Ο Σωτήρης είναι και… ασταμάτητος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ