MasterChef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπορντό μπριγάδα

Η ήττα της μπορντό μπριγάδας στο Mystery Box έφερε τα μέλη της στην δύσκολη θέση να πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση από το MasterChef.

Εκείνη που ζήτησε να ψηφιστεί ήταν η Βιβή με την αρχηγό Χριστίνα να την ψηφίζει. «Γιατί ζήτησες να σε ψηφίσουν;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω στη δοκιμασία αποχώρησης οπότε πάμε να δούμε… ένα ρίσκο είναι η ζωή» απάντησε η Βιβή.

Οι περισσότεροι παίκτες της μπορντό μπριγάδας ψήφισαν τη Βιβή, η οποία συγκέντρωσε συνολικά δέκα ψήφους, με την ίδια να «καίει» την ψήφο της και να ψηφίζει τον Μάριο. Η Γεωργία ήταν η μόνη που ψήφισε διαφορετικά, «καρφώνοντας» τον Αλέξανδρο.

Η ψήφος αυτή προκάλεσε την ενδιαφέρον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Δεν ήξερα ότι η Βιβή το ζήτησε, αλλά κι όταν το είδα θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου… έχω δική μου άποψη και γνώμη και θεωρώ ότι ο Αλέξανδρος δεν έχει φέρει πόντους στην ομάδα. Δεν έχω κάτι μαζί του», απάντησε η Γεωργία μπροστά στους συμπαίκτες της. Νωρίτερα είχε κάνει λόγο για… σχέδιο που ίσως έχουν θέσει σε εφαρμογή οι συμπαίκτες της για την «πετάξουν» από το παιχνίδι.

Στην γκρι μπριγάδα δεν άρεσε καθόλου η… στρατηγική που ακολούθησε η αντίπαλη μπριγάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ