Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο δύσκολο 2023 και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της. Συγκεκριμένα μίλησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά και πώς το διαχειρίστηκε.

«To 2023 ήταν δύσκολο, χώρισα έπειτα από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση, δεν είναι εύκολος ο χωρισμός και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Δεν πέρασε από το μυαλό μου να μείνω στον γάμο μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Επειδή προβλήματα υπήρχαν πάντοτε, ένας καλός γνώμονας για να μείνεις, είναι επειδή υπήρχαν παιδιά. Το σκέφτεσαι 2 και 3 φορές, δεν το συζητώ. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται ότι είναι σε “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Να μην κρύβεσαι. Να μην λες ψέματα. Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Οι γιορτές ήταν trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει».

«Είμαι σε πολύ καλή φάση έχω τα παιδιά μου, περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου και έχω τη δουλειά μου που την αγαπάω πάρα πολύ» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ