Αυτό είναι το χειρότερο ζώδιο για να χωρίσετε – «Θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη»

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν χωρίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Σύμφωνα με την αστρολογία, έχουν την τάση να δυσκολεύονται περισσότερο όταν φτάνει το τέλος σε μία σχέση.

Τα 4 πιο δύσκολα ζώδια

Ο χωρισμός είναι δύσκολος, ακόμα κι αν εσύ κι ο σύντροφός σου τον χειριστείτε με φιλικότητα. Όμως σε άλλες περιπτώσεις, φαίνεται σαν ολόκληρη η σχέση να έχει πάρει «φωτιά». Είτε γιατί δεν τους αρέσει η αλλαγή ή επειδή έχουν μια κλίση στο δράμα, κάποιοι άνθρωποι θα κάνουν τον χωρισμό ακόμα πιο δύσκολο. Και αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή μοιράζονται το ίδιο ζώδιο. Οι αστρολόγοι αποκαλύπτουν τα χειρότερα ζώδια στον χωρισμό. Και ο χαρακτηρισμός “χειρότερα” έχει να κάνει είτε με το πείσμα τους είπε με την προσκόλλησή τους.

Αυτό είναι το χειρότερο ζώδιο για να χωρίσετε – Υπάρχουν άλλα 5

  • Ζυγός
  • Λέων
  • Ταύρος
  • Παρθένος
  • Σκορπιός
  • Ιχθύες

Ζυγός

Ως οι διπλωμάτες του ζωδιακού κύκλου, οι Ζυγοί απεχθάνονται την αντιπαράθεση κάθε είδους. Επομένως, σε έναν χωρισμό, δεν θα γίνουν θορυβώδεις ή δεν θα τσακωθούν μαζί σας. Αλλά αυτοί οι ειδικοί στην επικοινωνία θα σας μπλέξουν με παθητικά-επιθετικό τρόπο.

Ζώδια: 3 συνδυασμοί για ευτυχισμένο γάμο – «Είναι αδελφές ψυχές»

«Μπορεί να χωρίσετε εσείς μαζί τους, αλλά στο τέλος, θα πιστεύετε ότι εσείς είστε αυτός που σας παρατάνε»  εξηγεί η Jennifer Baptista, ειδική στα ταρό και αστρολόγος στο Porch Project. Προσπαθήστε να μην αφήσετε έναν Ζυγό να σας μπει στο μυαλό, γιατί θα ζει εκεί χωρίς “ενοίκιο” πολύ καιρό αφού τελειώσει η σχέση.

Λέων

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Λέοντες είναι drama kings και queens και διψάνε για την προσοχή, οπότε όταν έρθει ο χωρισμός και δεν βρίσκονται πια στο επίκεντρο της προσοχής κάποιου, θα αρχίσουν τα όργανα.

«Έχουν έντονο το αίσθημα του εγωισμού και ένας χωρισμός μπορεί να πληγώσει βαθιά τον εγωισμό τους» λέει η Raquel Rodriguez, αστρολόγος στο Nomadrs. «Οι Λέοντες μπορεί να αντιδράσουν θεατρικά σε έναν χωρισμό, κάτι που τον κάνει μια δύσκολη και συχνά δημόσια διαδικασία». Η ανάγκη τους για επιβεβαίωση σημαίνει ότι θα δυσκολευτούν να προχωρήσουν και θα χρειάζονται πάντα περισσότερα από το άλλο άτομο πριν μπορέσουν να το ξεπεράσουν πραγματικά.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για τρία πράγματα: το πείσμα τους, την αντίσταση τους στην αλλαγή και την ανάγκη τους για σταθερότητα και ασφάλεια. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, δεν αντιμετωπίζουν τους χωρισμούς ελαφρά τη καρδία και δεν δέχονται αρνητική απάντηση. «Πρέπει πραγματικά να πατήσεις το πόδι κάτω» λέει η Baptista. Οι Ταύροι δεν δέχονται εύκολα την ήττα, πόσο μάλλον τον χωρισμό. Έχουν άρνηση. Επιμένουν ότι η σχέση μπορεί να σωθεί και προσπαθούν να πείσουν τον σύντροφό τους να γυρίσει. Θεωρούν ότι η απόρριψη του συντρόφου τους είναι απόρριψη της αξίας τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, γνωστοί για την τελειομανία τους, δεν μπορούν να μην αναλύσουν υπερβολικά μια κατάσταση. Αυτό το ιδιαίτερα επικριτικό ζώδιο θα εξετάσει κάθε λεπτομέρεια της σχέσης. «Αυτή η τάση μπορεί να κάνει τη διαδικασία του χωρισμού μακρόσυρτη και περίπλοκη, καθώς συχνά αναζητούν να καταλάβουν κάθε λόγο πίσω από τον χωρισμό» εξηγεί η Rodriguez.

Επίσης, θα παλέψουν με το αίσθημα της ανεπάρκειας για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και αφού τελειώσει η σχέση.

Σκορπιός

Είναι γνωστό πως δεν θες να τα βάλεις με έναν Σκορπιό, ευδιάθετο και μυστηριώδη ταυτόχρονα.

Χρειάζονται καιρό να ανοιχτούν στους ανθρώπους, αλλά όταν το κάνουν, δημιουργούν συναισθηματικούς δεσμούς με μεγάλο βάθος. Επειδή έχουν δεθεί τόσο πολύ, ένας χωρισμός μπορεί να τους κάνει να νιώσουν προδοσία, οδηγώντας τους να γίνουν άμεσα χειριστικοί και εκδικητικοί.

Όπως και ο σκορπιός, η Baptista λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα “τσιμπάνε” κάθε φορά: «Να κινείστε προσεκτικά όταν έχετε να κάνετε με Σκορπιό, γιατί θα σας κάνουν να μετανιώσετε την ώρα και την στιγμή που γεννηθήκατε».

Ιχθύες

Ως ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού που νιώθει τα πράγματα κατά δέκα φορές εντονότερα, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι οι Ιχθύες είναι το χειρότερο ζώδιο για χωρισμό. Ζουν τη ζωή τους σαν παραμύθι, και όταν το όνειρο της σχέσης διαλυθεί, θα επηρεαστούν βαθιά.

Η Rodriguez εξηγεί ότι είναι φυσικό για αυτούς να χάνονται μέσα σε μια σχέση, οπότε όταν αυτή τελειώσει, νιώθουν εντελώς αποπροσανατολισμένοι. «Η τάση τους να εξιδανικεύουν τους συντρόφους τους μπορεί να οδηγήσει σε μια παρατεταμένη περίοδο πένθους και αδυναμία να προχωρήσουν παρακάτω» προσθέτει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ