Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Αποχωρεί οικειοθελώς; – Χαμός με τη νέα ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τα «χαϊβάνια»

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με τις φήμες που ακούγονται και θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να αποχωρεί από το Survivor.

Survivor Spoiler 12/3: Αυτή είναι τελικά η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Αφορμή λέγεται πως είναι η δυσαρέσκειά του μετά τις αλλαγές στις ομάδες. Μάλιστα ο ίδιος δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του όταν έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

«Σήμερα που κλείνω ένα μήνα στο Survivor, μου ήρθε μία βόμβα ουρανοκατέβατη. Εκεί που τον πρώτο μήνα έλεγα πως δεν μπορεί, πολύ περίεργο ότι περνάω ωραία, είναι λες και έχω πάει πενταήμερη με το σχολείο… Ξαφνικά η πενταήμερη έχει γίνει Μεγάλη Εβδομάδα! Έχω ξενερώσει. Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα, από κει που είχε ήλιο, ωραία θάλασσα, ξαφνικά έχει συννεφιά, η θάλασσα είναι γεμάτη κύματα…

Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω, γιατί όντως περνούσαμε ωραία και είχα βρει τον ρυθμό μου και μου άρεσε, ενώ τώρα… Προφανώς και θα προτιμούσα να είχα τον Γκιουλέκα, αντί για οποιονδήποτε άλλο εδώ πέρα. Τον αντάλλαζα για πλάκα με τον Σταμάτη, μέχρι και με την Σταυρούλα να σας πω την αλήθεια», είχε πει.

Τα σενάρια περί αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor φούντωσαν μετά τις αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου.

«No James, no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη» έγραψε αρχικά. «Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο, γιατί; Εάν φύγει και αυτός μετά τι;» ανέφερε σε δεύτερο story ο τραγουδιστής.

«Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον James, εάν τον πείσουν θα μείνει, αλλιώς πίσω Ελλάδα. Θα δείξει στις επόμενες ώρες» έγραψε σε τρίτο ποστ.

«Ρε χαϊβάνια εκεί στο Twitter. Άμα σας μιλάει ο Ντάφυ να ακούτε. Σας είπα κάτι και αναμένουμε. Υπήρχε ένα πρόβλημα με Τζέιμς, δεν το καταλαβαίνετε, κράζετε, χωρίς να ξέρετε. Μην τα βάζετε μαζί μου. Είστε χαϊβάνια, Twitter μόνο ψεύτικα προφίλ. Χαϊβάνια» είπε ο Τριαντάφυλλος σε βίντεο που ανέβασε στο Ιnstagram

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ