Survivor 2024: Θρίλερ με την παραμονή του James Καφετζή στο ριάλιτι

Αναστάτωση φαίνεται πως επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο, καθώς φημολογείται ότι ο James Καφετζής είναι έτοιμος να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το Survivor.

Ο James Καφετζής είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο παίκτης των Μπλε είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Survivor το 2021, με την οικειοθελή αποχώρησή του τότε, να απογοητεύει εκατοντάδες φανατικούς τηλεθεατές του παιχνιδιού, που στο πρόσωπό του έβλεπαν τον πιθανό νικητή.

Πριν από ένα μήνα ο James επέστρεψε στο παιχνίδι, ενώ φήμες θέλουν τον παίκτη να λαμβάνει ένα πολύ μεγάλο ποσό την εβδομάδα, για την συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Ο ίδιος μάλιστα, έδειχνε να περνάει πολύ καλά μέχρι πριν από λίγες μέρες, ενώ είχε έρθει κοντά τόσο με την Σταυρούλα Χρυσαειδή, όσο και με τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν μετά την δημιουργία των δύο νέων ομάδων. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο James Καφετζής μετά το μοίρασμα των παικτών:

«Σήμερα που κλείνω ένα μήνα στο Survivor, μου ήρθε μία βόμβα ουρανοκατέβατη. Εκεί που τον πρώτο μήνα έλεγα πως δεν μπορεί, πολύ περίεργο ότι περνάω ωραία, είναι λες και έχω πάει πενταήμερη με το σχολείο… Ξαφνικά η πενταήμερη έχει γίνει Μεγάλη Εβδομάδα! Έχω ξενερώσει. Σήμερα κοιμάμαι όλη μέρα, από κει που είχε ήλιο, ωραία θάλασσα, ξαφνικά έχει συννεφιά, η θάλασσα είναι γεμάτη κύματα… Δεν ξέρω πώς θα την παλέψω, γιατί όντως περνούσαμε ωραία και είχα βρει τον ρυθμό μου και μου άρεσε, ενώ τώρα… Προφανώς και θα προτιμούσα να είχα τον Γκιουλέκα, αντί για οποιονδήποτε άλλο εδώ πέρα. Τον αντάλλαζα για πλάκα με τον Σταμάτη, μέχρι και με την Σταυρούλα να σας πω την αλήθεια».

Ο δημοφιλής παίκτης των Μπλε λοιπόν, έχει εκφράσει ανοιχτά την δυσαρέσκειά του και πλέον φημολογείται ότι ο James ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Μία τέτοια πληροφορία φαίνεται πως έχει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μέσα από stories που έκανε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram αναφέρει ότι ο James βρίσκεται σε ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, στο πρώτο του story έγραψε: «No James, no Survivor. Και αν θέλετε με ακούτε με αγάπη».

Ακόμα, στην δεύτερη ανάρτησή του ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε ότι: «Ο James έμαθα πίνει ποτάκια στο ξενοδοχείο, γιατί; Εάν φύγει και αυτός μετά τι;».

Τέλος, σε ένα τρίτο post που έκανε σε story του, ο τραγουδιστής εξήγησε πως: «Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον James, εάν τον πείσουν θα μείνει, αλλιώς πίσω Ελλάδα. Θα δείξει στις επόμενες ώρες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ